GNTM 3: Τα μοντέλα συναντούν τους γονείς τους – Φωτογράφιση 30 μέτρα ψηλά

GNTM 3: Τα μοντέλα συναντούν τους γονείς τους – Φωτογράφιση 30 μέτρα ψηλά
GNTM 3 Glomex

Κλάματα και φορτισμένη ατμόσφαιρα στο GNTM 3, όταν τα μοντέλα συναντήσουν τους γονείς τους. Μια δύσκολη δοκιμασία στον αέρα, 30 μέτρα πάνω από τη γη.

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη ανατροπές, με το σκηνικό ανάμεσα στους παίκτες και τον Γιώργο Καράβα, καθώς και τη ματαίωση της αποχώρησης της Τρίτης (24/11), οι καλύτεροι 9 συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM 3.

Την ερχόμενη Δευτέρα (30/11) μία πολύ μεγάλη έκπληξη περιμένει τα νεαρά μοντέλα, που λείπουν από το σπίτι τους για πολλούς μήνες. Αυτή δεν είναι άλλη από την «εισβολή» στο σπίτι των αγαπημένων τους προσώπων, μαμάδων και μπαμπάδων.

Οι διαγωνιζόμενοι θα φορτιστούν συναισθηματικά βλέποντας τους αγαπημένους τους και θα αντλήσουν δύναμη για να συνεχίσουν δυναμικά στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Όσο για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, αν νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα και πως δεν υπάρχει πιο δύσκολο concept, κάναμε λάθος.

Η φαντασία της Ζενεβιέβ Μαζαρί δε «στερεύει» ποτέ και στο νέο σκηνικό, τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν ως υπερήρωες που θα αιωρούνται στον αέρα και συγκεκριμένα, στα 30 μέτρα ψηλά, δεμένοι με σχοινιά από γερανό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα