GNTM 4 – Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

GNTM 4 – Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της
Η Αγάπη Μπρουκς από το GNTM 4 Star Tv

Η Αγάπη Μπρουκς αποχώρησε με κλάματα από το GNTM 4, καθώς είχε την χειρότερη λήψη. Τι έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η Αγάπη Μπρουκς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 4 την Δευτέρα (06/12), παρόλο που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε στο Bottom 2 μαζί με τον Αγγαίο, ωστόσο, η δική της λήψη ήταν η πιο αδύναμη. Μάλιστα, λίγο πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή της, η Αγάπη ξέσπασε σε κλάματα αναφέροντας πως δεν ήθελε να απογοητεύσει τους κριτές, ενώ μετά το τελικό αποτέλεσμα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την αγκάλιασε δακρυσμένη.

Η ανάρτησή της στο Instagram

Η Αγάπη Μπρουκς έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις της, ενώ ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και το κοινό της.

Όπως έγραψε:

“Το Gntm ήταν κάτι μοναδικό για εμένα. Πέρα από το μόντελινγκ έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου! Ωρίμασα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έμαθα να ξεπερνάω τα όρια μου. Οι εμπειρίες ήταν κάτι που περίμενα να αποκτήσω… αλλά αυτό που κέρδισα απρόσμενα από το παιχνίδι ήταν οι φιλίες τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με άτομα πίσω από τις κάμερες. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν το έζησε αλλά ήμασταν σαν μια μικρή οικογένεια στο σπίτι. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Όλοι τους μου έμαθαν και μου προσέφεραν κάτι μοναδικό. Όλοι τους συνέβαλαν στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού για εμένα και τους ευχαριστώ.

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές και στον coach για την στήριξη και την βοήθεια τους @genevievevv @angelosbratis @ismini_mini @skoulos @yiorgoskaravas_official.
  • Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και την δύναμη που μου δίνει.
  • Τα μεγαλύτερα ευχαριστώ με την περισσότερη αγάπη σε όλα τα παιδιά που γνώρισα και λάτρεψα.
  • Ευχαριστώ τον @xander_romanov για την καταπληκτική φωτογραφία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα