GNTM 4: Κλάματα στην αποχώρηση του φαβορί – “Σας απογοήτευσα”

GNTM 4: Κλάματα στην αποχώρηση του φαβορί – “Σας απογοήτευσα”

Μια ακόμα έντονη εβδομάδα πέρασε για τα κορίτσια και τα αγόρια του GNTM 4. Κλάματα στην αποχώρηση και την ανακοίνωση της τελικής πεντάδας. Ποιο μοντέλο δεν τα κατάφερε;

Η Αγάπη ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν την ανακοίνωση της τελικής πεντάδας στο επεισόδιο του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (06/12).

Αυτό που φαίνεται να στεναχώρησε το νεαρό μοντέλο είναι πως δεν απέδωσε όπως θα ήθελε στην τελευταία δοκιμασία με την ανασφάλεια για την παραμονή της στο σπίτι του ριάλιτι να κορυφώνεται. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα.

“Δεν έχει σχέση με την κριτική σαν κριτική, απλά στεναχωρέθηκα γιατί ήξερα πόσο σημαντικό είναι για σας. Δεν μπορώ να μιλήσω. Ήθελα να φέρω ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει περήφανους”.

Οι κριτές έσπευσαν να την παρηγορήσουν, υπενθυμίζοντάς της πως είναι ένα πολύ αξιόλογο μοντέλο και δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Τελικά εκείνη ήταν που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας. Η Αγάπη αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική πεντάδα του διαγωνισμού.

Ακόμα και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έβαλε τα κλάματα με την ανακοίνωση της απόφασης. Με αγκαλιές και δάκρυα στα μάτια δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο θα της λείψει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα