GNTM 4: Η δοκιμασία που αποδείχθηκε φάρσα – Η Όλγα ξέσπασε σε κλάματα

GNTM 4: Η δοκιμασία που αποδείχθηκε φάρσα – Η Όλγα ξέσπασε σε κλάματα
Η Όλγα στο GNTM 4 Glomex

Τα μοντέλα του GNTM 4 "λύγισαν" στο challenge επιβράβευσης που κλήθηκαν να συμμετάσχουν, με την Όλγα να ξεσπά σε κλάματα. Αποδείχθηκε πως η δοκιμασία ήταν φάρσα. Οι αντιδράσεις τους.

Αντιμέτωπα με ένα challenge επιβράβευσης ήρθαν τα μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (22/11), λίγο πριν από την φωτογράφιση αποχώρησης του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ένα τεστ για μια commercial καμπάνια γιαουρτιού με τον Γιώργο Καράβα και τον account manager μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας, έφερε τους παίκτες και τις παίκτριες στα όριά τους.

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, “λύγισαν”, όπως η Όλγα, η οποία απορρίφθηκε με άσχημο τρόπο από τον acount manager. Ο ίδιος της είπε πως δεν κάνει για τη δουλειά και την έβαλε να σταματήσει το σετ της.

Τότε, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας πως δεν μπορούσε να φέρει εις πέρας την δοκιμασία που της ανέθεσαν και βρίσκοντας παρηγοριά στον coach της.

Ωστόσο, λίγο αργότερα αποδείχθηκε πως το challenge επιβράβευσης ήταν μία στημένη φάρσα και πως ο acount manager ήταν ηθοποιός, ο οποίος προσπάθησε να “σκληραγωγήσει” τα μοντέλα.

Στόχος ήταν τα μοντέλα να λειτουργήσουν υπό πίεση, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν με τις λήψεις τους τον δύσκολο πελάτη και τα ιδιαίτερα ζητούμενα του.

Τελικά, το πάθημα της μέρας έγινε για όλους ένα πολύτιμο μάθημα: ο χώρος του μόντελινγκ είναι γεμάτος απογοητεύσεις, όμως με τη σωστή ψυχολογία ένα μοντέλο μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντιξοότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα