GNTM 5: Συγκλόνισε η ιστορία κακοποίησης της 47χρονης Άννας – Έκλαψε η Βίκυ Καγιά

GNTM 5: Συγκλόνισε η ιστορία κακοποίησης της 47χρονης Άννας – Έκλαψε η Βίκυ Καγιά
Caption / Star

Η 47χρονη Άννα κατά την ακρόασή της στο GNTM 5 αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, με τους κριτές να την αγκαλιάζουν για το θάρρος της.

Με μια συγκινητική και αντισυμβατική οντισιόν ξεκίνησε η πρεμιέρα του GNTM 5 το βράδυ της Δευτέρας στο STAR. Η πρώτη υποψήφια που στάθηκε ενώπιον των τεσσάρων κριτών – της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σωφρονίου, της Σοφίας Χατζηπαντελή και του Γιώργου Καράβα – ήταν η 47χρονη Άννα, η οποία κατάφερε με την προσωπικότητά της και την προσωπική της ιστορία να κερδίσει τους κριτές.

Η Άννα είναι μητέρα τριών παιδιών, απασχολείται στον καθαρισμό στον Δήμο Χαλανδρίου και ταυτόχρονα συνεχίζει το σχολείο προκειμένου να αποκτήσει το απολυτήριο λυκείου. Κατά την ακρόασή της αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Παντρεύτηκα σε μικρή ηλικία γιατί ήθελα να φύγω από το (πατρικό) σπίτι. Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και με την πρώτη ευκαιρία που βρήκα έφυγα. Δεν με ήθελε, απλά» είπε και βούρκωσε. «Και ο άντρας μου με χτυπούσε και για αυτό τον χώρισα» συνέχισε.

Ερωτηθείσα γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, η Άννα είπε «Ένας λόγος για τον οποίο ήρθα εδώ είναι για να αποδείξω ότι μια γυναίκα δεν είναι μόνο μάνα και οικογένεια. Είναι και γυναίκα, πάνω από όλα γυναίκα. Η γυναίκα δεν έχει όριο ηλικίας. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορεί να πραγματιοποιήσει το όνειρό της. Και πρέπει να προχωράει. Το έχουμε ανάγκη (οι γυναίκες). Εμένα μου έχει δώσει ζωή και το σχολείο μου και που είμαι εδώ. Μπορεί να είμαι 47 χρονών αλλά νιώθω 17.»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά, με τους κριτές να την αγκαλιάζουν για το θάρρος της και να συγκινούνται. Και οι τέσσερις είπαν το «ναι», με την Άννα να περνάει στην επόμενη φάση της πασαρέλας.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, κατά την ανακοίνωσή της απόφασής της, ξέσπασε σε κλάματα. «Είσαι το είδωλό μου. Σε βλέπω και δεν ξέρω πώς να στο πω, σαν εσένα δεν υπάρχει άλλη, να το ξέρεις. Είσαι το Next top model της ζωής μου και της καρδιάς μου» είπε στη 40χρονη.

«Inspired» δήλωσε από τη 47χρονη και όσα κατάφερε στη ζωή της η Χατζηπαντελή, ενώ ο Τάσος Σωφρονίου καταδίκασε από το πλατό την ενδοοικογενειακή βία. Για δύναμη ψυχής έκανε λόγο ο Γιώργος Καράβας: «Τα παιδιά σου θα πρέπει να είναι πάρα πολύ υπερήφανα που έχουν έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή τους» είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα