GNTM: Της ανακοίνωσαν πως αποχωρεί και λιποθύμησε – Σοκ και κλάματα στο πλατό

GNTM: Της ανακοίνωσαν πως αποχωρεί και λιποθύμησε – Σοκ και κλάματα στο πλατό
GNTM star tv

Εντάσεις, ανατροπές και κλάματα στο νέο επεισόδιο του GNTM. Ποιο μοντέλο αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο, γεμάτο εκπλήξεις, επέστρεψε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας (7/11), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά την αποχώρηση της Ντορέλας, τα επίδοξα μοντέλα “ρίχτηκαν” ξανά στη μάχη, προσπαθώντας να διεκδικήσουν την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, αλλά και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Η φωτογράφιση εποχής παρέπεμπε στην περίοδο του 18ου αιώνα, με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα της Γαλλίας Μαρία Αντουανέτα.

Τα μοντέλα φόρεσαν κοστούμια της εποχής εκείνης και βάφτηκαν αναλόγως, ενώ έπρεπε να εκφράσουν από ένα συναίσθημα το οποίο τους δόθηκε. Συν τοις άλλοις, είχαν και κάποια props που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν.

GNTM: Ένταση και παρεξηγήσεις για τo disadvantage

Κότυ και Μαρία έδωσαν τo disadvantage σε Μικαέλα και Ειρήνη, και για αυτόν τον λόγο υπήρξε μεγάλη ένταση.

Οι νικήτριες της προηγούμενης δοκιμασίας δε θεώρησαν ότι έδωσαν τελικά disadvantage στις δυο συμπαίκτριές τους, μιας και πήραν κάποιες οδηγίες από τον head make-up artist, Μάνο Κατρίνη, ενώ δε θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Γιώργος Καράβας ζήτησε διευκρινήσεις πάνω στο θέμα, τονίζοντας στη συνέχεια πως είναι εντελώς διαφορετικό ένα μοντέλο να βάφεται μόνο του και άλλο από κάποιον επαγγελματία.

Από την άλλη πλευρά, Μικαέλα και Ειρήνη δε θέλησαν να μπουν στη διαδικασία να δώσουν συνέχεια στο θέμα, αφού η πρώτη θεώρησε ότι της έδωσαν το μειονέκτημα επειδή τη θεωρούν δυνατή παίκτρια και η δεύτερη επειδή πιθανότατα τους άρεσε το μακιγιάζ της.

GNTM: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Στο πλατό η κριτική ήταν σκληρή, με τους κριτές να δυσκολεύονται ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών η Γιέβα είχε τη χειρότερη απόδοση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από το ριάλιτι μόδας.

Στο άκουσμα της αποχώρησής της, η Γιέβα λιποθύμησε και χρειάστηκε να μπουν διασώστες στο πλατό, ενώ επικράτησε πανικός.

Η ίδια δήλωσε πως στεναχωριέται πολύ και πως φοβάται πως το μόντελινγκ τελειώνει για εκείνη, πριν την καθησυχάσει η Βίκυ Καγιά, λέγοντάς της πως όλα τώρα αρχίζουν για εκείνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα