GNTM: Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ σχολιάζουν την τελική πεντάδα λίγο πριν τον τελικό

GNTM: Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ σχολιάζουν την τελική πεντάδα λίγο πριν τον τελικό

Μία βδομάδα πριν τον τελικό, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί εκφράζουν ανοιχτά την άποψή τους για το κάθε κορίτσι του GNTM στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Το Top 5 του GNTM είναι γεγονός! Από τα 25 κορίτσια φτάσαμε αισίως στα 5 και στο παιχνίδι έχουν μείνει οι εξής: Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν, Εύη Ιωαννίδου, Μαριάννα Παινέση και Άννα Αμανατίδου.

Η coach των μοντέλων του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, και η Art Director του παιχνιδιού, Ζενεβιέβ Μαζαρί, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και μίλησαν για τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας, μία βδομάδα πριν από τον τελικό.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ζήτησαν από τις δύο κυρίες να πουν την γνώμη τους για το κάθε κορίτσι από την τελική 5άδα και να εκφραστούν, επιτέλους, ελεύθερα, μιας και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.

Στα περισσότερα χαρακτηριστικά των κοριτσιών, η Έλενα και η Ζενεβιέβ συμφωνούν. Για την Εβελίνα πιστεύουν ότι είναι ένα μοντέλο που έχει όλο το πακέτο, αν και της λείπει το πείσμα, ενώ καλά λόγια είπαν και για την Εύη Ιωαννίδου, την οποία χαρακτήρισαν πιο commercial model.

Για την Καζαριάν σχολίασαν πως ήταν το outsider του σπιτιού, αλλά έχει ένα συγκλονιστικό σώμα και δούλεψε πολύ και τα κατάφερε, όπως πιστεύουν και για την Αμανατίδου, ότι, δηλαδή, είχε πάρα πολύ μεγάλη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι από τη μέρα που μπήκε μέχρι τώρα, αν και πιστεύουν πως είναι “μοντέλο των social”.

Για την Μαριάννα Παινέση είπαν πως είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού, δουλεύει πολύ και πως έχει μια πολύ ιδιαίτερη ομορφιά. Η Έλενα σχολίασε πως δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στο σπίτι. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου και της Ζενεβιέρβ Μαζαρί.

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες θέλουν τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου και να έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, ενώ το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα