GNTM: Δεν ολοκλήρωσε τη δοκιμασία και αποχώρησε με κλάματα – Η τελική πεντάδα

GNTM: Δεν ολοκλήρωσε τη δοκιμασία και αποχώρησε με κλάματα – Η τελική πεντάδα
STAR

Ανατροπές, κλάματα και εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του GNTM. Ποιο μοντέλο αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το GNTM 5 καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/12) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον προημιτελικό του reality μόδας με τα μοντέλα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την τελική 5άδα του φετινού κύκλου.

Τα επίδοξα μοντέλα “ρίχτηκαν” ξανά στη μάχη, διεκδικώντας την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, αλλά και προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου πήραν θέση για να κρίνουν τα μοντέλα σε μία από τις πιο απαιτητικές φωτογραφήσεις και δύσκολα concept που έχουμε παρακολουθήσει, ωστόσο ο πήχης ανεβαίνει καθώς τον ρόλο του guest κριτή αναλαμβάνει για τον προημιτελικό το super model Ροζάνα Γεωργίου, η οποία σημειώνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.

Το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν τα μοντέλα ήταν δύσκολο και, χωρίστηκε σε δύο μέρη: Στο πρώτο θα υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της, ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα κοσμήματα που φορούσαν.

Τα ζητούμενα ήταν πολλά και δύσκολα και οι απαιτήσεις των κριτών και του φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, μεγάλες. Όλα τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν πολύ, ενώ η Μύρια ήταν αυτή που την ώρα του σετ πιέστηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

GNTM: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Μία θα ήταν η διαγωνιζόμενη που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τις συμπαίκτριές της στο κλείσιμο του επεισοδίου. Τον λόγο πήρε η Βίκυ Καγιά προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της δοκιμασίας στις παίκτριες.

Την καλύτερη φωτογραφία την έλαβε η Βικτώρια, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως “πήρε την δουλειά”. Στο bottom 2 βρέθηκαν η Μύρια και η Κότυ, με την Μύρια τελικά να αποχωρεί αφού δεν ολοκλήρωσε σωστά την δοκιμασία.

Η τελική πεντάδα είναι η Κότυ, η Βικτώρια, η Μαρίτα, η Μάρα και η Αλεξία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα