GNTM: Ποιο μοντέλο του 1ου κύκλου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή

GNTM: Ποιο μοντέλο του 1ου κύκλου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή
GNTM Star

Με πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό θα επιστρέψει το GNTM. Ποιο γνωστό μοντέλο από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Με πολλές αλλαγές και εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει ο νέος κύκλος του GNTM, τον οποίο θα απολαύσουμε στο Α’ μισό της σεζόν 2021 – 2022, με νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Στην κριτική επιτροπή θα δούμε ένα μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Next Top Model» στον ΑΝΤ1, το οποίο μάλιστα το κανάλι της Κηφισιάς είχε προσεγγίσει και για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο λόγος για την αλβανικής καταγωγής Ιωάννα Ντέντη η οποία διέπρεπε ως μοντέλο φωτογραφίσεων μετά το τέλος του ριάλιτι το 2009. Η ίδια είναι πολύ καλή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αν και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τον κλάδο της υγιεινής διατροφής, στα μάτια των ιθυνόντων φαντάζει ιδανική για τη θέση του 4ου κριτή, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από μόντελινγκ όσο και από το ριάλιτι κομμάτι του διαγωνισμού μοντέλων.

Από την άλλη, η Ζενεβιέβ πιθανότατα θα επιστρέψει στη θέση που είχε στους δύο πρώτους κύκλους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα