GNTM: Η Εβελίνα απαντά σε πικρόχολα tweets -Τι λέει για την Εύη

GNTM: Η Εβελίνα απαντά σε πικρόχολα tweets -Τι λέει για την Εύη

Η Εβελίνα σχολιάζει στη "Φωλιά των Κου Κου" τα tweets που της έχουν γράψει και, μεταξύ άλλων, μιλά για την "παρεξηγημένη" σχέση της με την Εύη και για τα κορίτσια που δεν τα πήγαινε καλά.

Δεν αντιπάθησε κάποιο από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model, σημείωσε η Εβελίνα Σκίτσκο απαντώντας σε πικρόχολα tweets, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στο παιχνίδι, μετά από τη νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν.

“Δεν μπορώ να πω ότι αντιπάθησα κάποιο κορίτσι, τα κορίτσια που θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε είναι η Αμανατίδου, η Τσακουρίδου, η Καζαριάν γι’ αυτό ποτέ δεν κάναμε παρέα”, τόνισε.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι δεν θεωρεί ότι έμεινε στάσιμη στο παιχνίδι και πως παρόλο που δεν κέρδισε την πρώτη θέση, “αυτό που ήθελα να πετύχω το πέτυχα και είμαι ήδη πολύ κερδισμένη από το παιχνίδι”.

Ως προς τη σχέση της με την Εύη, με την οποία φάνηκε πως έκαναν πολύ καλή παρέα, η Εβελίνα είπε πως απλώς είχαν τα τυπικά σε σχέση με άλλες κοπέλες που δεν μιλούσαν στην Εύη, γι’ αυτό και ήταν σαν να έκαναν παρέα.

Επίσης, η Εβελίνα απαντά στα tweets που αφορούν το γεγονός πως έκλαιγε συνέχεια, σε εκείνα που λένε ότι μοιάζει 30 χρονών με την αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά και σε όσα αφορούν την παρεξήγηση με την Ξανθούλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα