GNTM: Η Mary Vitinaros “εισέβαλε” στο παιχνίδι και η Σοφία Χατζηπαντελή ξέσπασε σε γέλια

GNTM: Η Mary Vitinaros “εισέβαλε” στο παιχνίδι και η Σοφία Χατζηπαντελή ξέσπασε σε γέλια
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram@sophiahadjipanteli

Μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πέμπο κύκλο του GNTM στο Star ωστόσο κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία της, αυτή τη φορά σχολιάζοντας την είσοδο της Mary Vitinaros και τον νέο της ρόλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποχαιρέτησε τους κριτές του GNTM 5 στο επεισόδιο της Δευτέρας (03/10) μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αμοιβαίας συμπάθειας, ωστόσο κανείς δεν περίμενε να επιστρέψει τόσο γρήγορα, τουλάχιστον διαδικτυακά.

Το απόλυτο icon του φετινού κύκλου, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση και για τον χαρακτήρα και τις απόψεις της περί μόδας και διαφορετικότητας έκανε δυνατό comeback, αφού έσπευσε να σχολιάσει την είσοδο της Mary Vitinaros, η οποία αναλαμβάνει πλέον ρόλο instructor των νέων παικτριών του reality μόδας του STAR.

Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό και οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Ελληνοαυστραλή καλλονή, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε εντελώς διαφορετική γνώμη, την οποία εξέφρασε με τον τρόπο της και στα social media.

Μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει πολλαπλά “haha” κάτω από τη σχετική ανάρτηση – καλωσόρισμα στον επίσημο λογαριασμό του GNTM στο Instagram, δείχνοντας πως της φαίνεται αστείο, ενώ αντίστοιχο ποστ έκανε και μέσω των δικών της instastories.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα