GNTM: Η είσοδος της Mary Vitinaros προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter

GNTM: Η είσοδος της Mary Vitinaros προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter
Mary Vitinaros STAR

Η νέα model instructor του GNTM 5 δεν είναι άλλη από την Ελληνοαυστραλή καλλονή Mary Vitinaros η οποία έκανε την εμφάνισή της στο επεισόδιο της Τρίτης αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους χρήστες του Twitter.

Η Mary Vitinaros αναμένεται να γίνει ένα από τα hot τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών του GNTM και τα σχόλια στο Twitter, το κατάφερε ήδη.

Το GNTM 5 επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης (04/10) μέσα φυσικά από τη συχνότητα του STAR και λίγο μετά την ανακοίνωση του Golden Pass, η κριτική επιτροπή και οι διαγωνιζόμενες υποδέχθηκαν για πρώτη φορά τη νέα model instructor του φετινού κύκλου, που δεν είναι άλλη από το εντυπωσιακό μοντέλο Mary Vitinaros.

Τα κορίτσια μάλιστα ενθουσιάστηκαν με τη νέα instructor η οποία απολογήθηκε για τα ελληνικά της ζητώντας μάλιστα ως αντάλλαγμα από τα κορίτσια για τις πόζες που θα τις μάθει, να της μάθουν καλά τη γλώσσα.

Δεν ήταν όμως μόνο τα επίδοξα μοντέλα που ενθουσιάστηκαν με την είσοδο της Mary Vitinaros στο show, αλλά και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

GNTM: Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter για τη Mary Vitinaros

Mary Vitinaros: Ποια είναι η νέα model instructor του GNTM 5

Το κορυφαίο μοντέλο Mary Vitinaros αναμένεται να βάλει “φωτιά” στο GNTM 5 με την εκρηκτική της παρουσία.

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1992 και είναι 30 ετών.

Η Ελληνοαυστραλή καλλονή, με σπουδές στα οικονομικά, έχει ντελικάτη γοητεία, ιδανικές αναλογίες, θηλυκές καμπύλες και ατελείωτα πόδια.

Τα ξανθά της μαλλιά σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα μάτια της, της δίνουν έξτρα πόντους, που «κλειδώνουν» ιδανικά με το ύψος της που φτάνει το εντυπωσιακό 1,84!

Το 2012 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe Australia στον οποίο ήταν επιλαχούσα. Αν και δεν κέρδισε, οι δεξιότητές της στο μόντελινγκ και η ομορφιά της, κέρδισαν εκατομμύρια βλέμματα που την οδήγησαν σε μεγάλα συμβόλαια με κορυφαίες εταιρείες.

Η model instructor του GNTM 5 μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex και έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας περισσότερους από 130.000 ακόλουθους στο Instagram!

Η Mary γνώρισε τις υποψήφιες, λίγο πριν το bootcamp και από τότε, «κέρδισε τις καρδιές τους», συνοδεύοντάς τες, σε ολόκληρη την απαιτητική δοκιμασία που οδηγεί στο σπίτι του GNTM.

Οι πολύτιμες συμβουλές της, βοήθησαν τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα