GNTM: Όλο το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού

GNTM: Όλο το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού

Το GNTM έφτασε αισίως στο τέλος του, με την Ειρήνη Καζαριάν να παίρνει τον τίτλο του Greece's Next Top Model και τα έπαθλα του διαγωνισμού. Τι συνέβη πίσω απ' τις κάμερες;

Ένας φαντασμαγορικός τελικός που τα είχε όλα: εκπλήξεις, συγκίνηση, λάμψη, χαρά, δάκρυα, δοκιμασίες, αγωνία, φίλους, ανυπομονησία, ακόμη και τεχνικά προβλήματα. Όλο το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού του GNTM μέσα από τη κάμερα του Star.gr όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν.

Οι παίκτριες Άννα Τσακουρίδου, Ειρήνη Στεριανού, Αγάπη Ολαγκμπέγκι, Μέγκι Ντρίο, Ιωάννα Δεσύλλα, Ειρήνη Ερμίδου, Μαριάννα Μάντεση, Άννα Αμανατίδου και Εύη Ιωαννίδου μίλησαν για τις παίκτριες προτού ανακοινωθεί η νικήτρια και δήλωσαν ποια κοπέλα επιθυμούσαν ή πίστευαν να κερδίσει.

Επίσης, μετά την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας η Εβελίνα Σκίτσκο και η Μαριάννα Παινέση μίλησαν στην κάμερα, ενώ η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός, αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μίλησαν για το n1 top model του παιχνιδιού και εξέφρασαν την άποψή τους, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα στο Greece’s Next Top Model.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα