GNTM: Πώς “εκδικείται” η Ελευθερία τις FF, ποια είναι η νικήτρια της δοκιμασίας και ποια αποχωρεί

GNTM: Πώς “εκδικείται” η Ελευθερία τις FF, ποια είναι η νικήτρια της δοκιμασίας και ποια αποχωρεί
Ελευθερία Youtube

Τα κορίτσια του GNTM φωτογραφίζονται με τις δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη. Η σχεδιάστρια μιλά για την αποψινή δοκιμασία και αποκαλύπτει τις δυσκολίες της φωτογράφισης. Όλα όσα θα δούμε. Προσοχή ακολουθούν spoiler.

Το βράδυ της Δευτέρας τα κορίτσια του GNTM 2 θα αναμετρηθούν σε μια ακόμη απαιτητική δοκιμασία, η οποία θα βασίζεται στην υψηλή ραπτική και στηn ισορροπία.

Η σχεδιάστρια Κάλλια Κοσσιέρη, της οποίας τις δημιουργίες θα φορέσουν για να φωτογραφηθούν τα κορίτσια, μιλάει στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για την αποψινή δοκιμασία του GNTM.

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τα φορέματά της σε μια τεράστια “ρόδα” στην παραλία. Όπως είπε η ίδια:

“Τα γυρίσματα έγιναν μια ημέρα του Ιουλίου με πάρα πολλή ζέστη και πάρα πολύ αέρα. Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Οι δημιουργίες έγιναν αποκλειστικά για το παιχνίδι, σε λιγότερο από έναν μήνα, ενώ η νικήτρια της δοκιμασίας θα κρατήσει το ρούχο”.

Όπως αποκαλύπτει η σχεδίαστρια όσον αφορά στη νικήτρια της δοκιμασίας ήταν μεταξύ παραπάνω από δύο κοριτσιών, αν και φαίνεται να κατέληξε στην πιο ικανή. Αυτές που ξεχώρισε ήταν σίγουρα η Κάτια και η Μαρτίνα.

Από την εκπομπή φυσικά δεν λείπουν οι αποκαλύψεις της Μέγκυ, της οποίας οι πηγές αναφέρουν πως νικήτρια της σημερινής δοκιμασίας θα είναι η Κάτια.

Παράλληλα η Ελευθερία, που είχε κερδίσει την πρωτιά στην προηγούμενη δοκιμασία με τα κοντέινερ, χρησιμοποιεί το avantage της για να εκδικηθεί την “πεντάδα του bullying”. Τα κορίτσια που θα διαλέξει η Ελευθερία είναι η Μαρτίνα, η Ασημίνα, η Σουζάνα και η Μαρίνα οι οποίες θα πρέπει να φωτογραφηθούν χωρίς make up και μαλλιά.

Η παίκτρια η οποία θα αποχωρήσει σήμερα, σύμφωνα με τη Μέγκυ, είναι η Ιωάννα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version