GNTM: Τέλος η Βίκυ Καγιά από την παρουσίαση – Ποια εκπομπή θα αναλάβει

GNTM: Τέλος η Βίκυ Καγιά από την παρουσίαση – Ποια εκπομπή θα αναλάβει
Η Βίκυ Καγιά ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Εκτός GNTM 4 θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, που έχει αφήσει το στίγμα της στο ριάλιτι μοντέλων. Η επίσημη ανακοίνωση του Star. Παραμένει στο κανάλι αναλαμβάνοντας νέα εκπομπή.

Εκτός GNTM 4 θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, η οποία είχε αφήσει ιστορία στην παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, τόσο κατά τις προηγούμενες σεζόν που προβαλλόταν με τεράστια επιτυχία στο Star, όσο και κατά την πρώτη προβολή του προγράμματος στον ΑΝΤ1 πριν από περίπου 10 χρόνια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μοντέλο και κριτής, που έχει αφήσει το στίγμα της στον διαγωνισμό, παραμένει στο κανάλι του Star, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του “Dancing With The Stars”, που πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν μέσα από τον δέκτη του Star, ενώ θα συνεχίσει την παρουσίασης της μεσημεριανής εκπομπής “Shopping Star”.

Υπενθυμίζεται, ότι το GNTM 4 θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν στους δέκτες μας με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ανοίξει, ενώ θα δούμε πάλι αγόρια και κορίτσια στις οθόνες μας. Ο τρίτος ανατρεπτικός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων ολοκληρώθηκε πέρυσι με νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοβ.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

“Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της”.

Την επίσημη ανακοίνωση του Star αναδημοσίευσε και η ίδια η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα