GNTM: Το Twitter βρήκε ήδη την… αγαπημένη της Βίκυς Καγιά – “Δεν έχεις ταλέντο, αισθάνομαι χαζή”

GNTM: Το Twitter βρήκε ήδη την… αγαπημένη της Βίκυς Καγιά – “Δεν έχεις ταλέντο, αισθάνομαι χαζή”
GNTM 5 video printscreen

Το Twitter εντόπισε τον "στόχο" της Βίκυς Καγιά για τον φετινό κύκλο του GNTM. Τα αυστηρά σχόλιά της προς την Έλενα Λυσάνδρου.

Στο σπίτι του GNTM μπήκαν οι 21 διαγωνιζόμενες το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και εκεί τις υποδέχτηκε το γνωστό μοντέλο Mary Vitinaros, αλλά και μια καινούργια παρουσία, ο Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος είναι ο φετινός τους coach.

Τα επίδοξα μοντέλα δοκιμάστηκαν στην πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση και είχαν το πρώτο τους πλατό, όπου κρίθηκαν από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, ενώ ένα κορίτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι μοντέλων του Star, στην πρώτη αποχώρηση του 5ου κύκλου.

Στη νέα δοκιμασία η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας ενημέρωσαν τις κοπέλες ότι θα έχουν να φέρουν σε πέρας την καμπάνια ενός γαλλικού αρώματος, κάνοντας κούνια στον αέρα…

Η Vitinaros έκανε την αρχή και ανέβηκε στο set για να δείξει στα κορίτσια το πώς πρέπει να διαχειριστούν την οποιαδήποτε δυσκολία. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι διαγωνιζόμενες, με κάποιες από αυτές να νιώθουν πολύ άνετες με τους ύψος και άλλες να πανικοβάλλονται χωρίς να μπορούν να δώσουν το σωστό κλικ.

Μια από αυτές ήταν και η Έλενα Λυσάνδρου, η οποία μπορεί να ανέβηκε στην κούνια, οι πόζες της όμως δεν ικανοποίησαν του κριτές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στο πλατό, η κριτική της Βίκυς Καγιά ήταν ιδιαίτερα αυστηρή για την παίκτρια:

“Από την πρώτη στιγμή είδα ένα κορίτσι που δεν έχει ταλέντο. Αισθάνομαι και λίγο χαζή που έχω ένα κορίτσι εδώ που δεν προσπαθεί ποτέ. Θεωρείς ότι είμαι υπερβολική, Έλενα; Δεν έχεις επαφή με το αντικείμενο, δεν βαϊμπάρεις”.

GNTM: Το Twitter βρήκε ήδη τον επόμενο “στόχο” της Καγιά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα