GNTM: Τρεις αποχωρήσεις αυτή τη βδομάδα – Ποια θα φύγει οικειοθελώς

GNTM: Τρεις αποχωρήσεις αυτή τη βδομάδα – Ποια θα φύγει οικειοθελώς
Κριτική επιτροπή του GNTM Facebook / @Greece's Next Top Model

Ποια κορίτσια θα αποχωρήσουν στις δοκιμασίες της Δευτέρας και της Τρίτης. Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει, οικειοθελώς επειδή δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση. Πώς θα καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί.

Τρεις θα είναι συνολικά οι αποχωρήσεις που θα δούμε την ερχόμενη βδομάδα στο GNTM, αν και ένα από τα κορίτσια πιθανόν να μην φύγει τελικά. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής, τα δύο κορίτσια που θα αποχωρήσουν την Δευτέρα και την Τρίτη είναι αντίστοιχα η Νίνα και η Σουζάνα.

Ωστόσο, την Τρίτη θα υπάρξει ένα σκηνικό με τη Μαρτίνα, όταν η 23χρονη λόγω της πίεσης, της έντασης και τους στρες που βιώνει στο παιχνίδι, θα λιποθυμήσει.

Η παραγωγή θα μεταφέρει την Μαρτίνα στο νοσοκομείο και έπειτα η ίδια θα αποφασίσει να αποχωρήσει, καθώς, ούτς ή άλλως, ο σύντροφός της ήταν εκείνος που την έπεισε να μπει στον διαγωνισμό.

Το κενό της οικειοθελούς αποχώρησης, υπάρχουν φήμες πως θα καλύψει η Σουζάνα, η οποία είτε τελικά θα παραμείνει, στη θέση της Μαρτίνας, είτε θα φύγει και θα επιστρέψει μετά από μερικές μέρες.

Βέβαια, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, αν σκεφτούμε πως στην τελική 7άδα που έγινε γνωστή, υπάρχει το όνομα της Μαρτίνας, αλλά όχι της Σουζάνας.

Τι ακριβώς θα συμβεί;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα