Θυμάστε τον He-Man; Επιστρέφει μετά από 40 χρόνια με νέα σειρά στο Netflix

Θυμάστε τον He-Man; Επιστρέφει μετά από 40 χρόνια με νέα σειρά στο Netflix
Netflix

Ο He-Man και ο Skeletor και οι επικές μάχες τους επιστρέφουν στη μικρή οθόνη με τη νέα σειρά "Masters of the Universe: Revelation" που κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1η Ιουλίου. Στη δημοσιότητα το trailer.

Τη δεκαετία του ’80 αποτέλεσε αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες παιδικές σειρές animation και ίσως το πιο κερδοφόρο franchise παιχνιδιών της εποχής. Το “Masters of the Universe” (MOTU) και οι επικές μάχες του He-Man με τον Skeletor άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα μικρά (και μεγάλα) παιδιά και έχτισε ένα fan base που είναι ιδιαίτερα ενεργό μέχρι σήμερα, το οποίο αναθάρρησε όταν ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή της Eternia μέσα από το Netflix.

Το νέο πρότζεκτ ονομάζεται “Masters of the Universe: Revelation” και για την υλοποίησή του ένωσαν τις δυνάμεις τους ο σκηνοθέτης (και γνωστός nerd) Kevin Smith και το στούντιο παραγωγής Power Animation που έφερε στο Netflix το αριστουργηματικό “Castlevania”.

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις η συνδρομητική πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της σειράς, που σίγουρα θα κάνει τους πιο φανατικούς να αναφωνήσουν ξανά τη φράση “Έχω τη δύναμη!” Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και ότι το σποτ “ντύνει” μουσικά το “Holding out for a Herο’ της Bonnie Tyler που κάνει την 80’s νοσταλγία χτυπά κόκκινο.

Τα πρώτα πλάνα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και όλα δείχνουν πως το νέο πολύχρωμο animation του He-Man θα προσφέρει νέες δυνατές στιγμές δράσης και συγκίνησης…

Masters of the Universe: Revelation: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα