House of fame: Ο Πάνος Καλλίδης εισέβαλε στην Ακαδημία

House of fame: Ο Πάνος Καλλίδης εισέβαλε στην Ακαδημία
Πάνος Καλλιδης - Από τον Άγιο Δομίνικο στο House of Fame

Ο Πάνος Καλλίδης συνάντησε τους σπουδαστές του House of Fame, με στόχο να τους δώσει συμβουλές, ενώ τους μίλησε και για την εμπειρία του στο Survivor 4.

Στο σπίτι του House of Fame εισέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης (31/3) ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4.

Ο Πάνος Καλίδης μπήκε στον κήπο μαζί με τον διευθυντή του House of Fame, Πάνο Μεταξόπουλο, φωνάζοντας “τι καλύβα είναι αυτή; Τι ωραία καλύβα είναι αυτή παιδιά! Τι κάνετε αγάπες μου; Ελάτε αγκαλίτσα”, αγκαλιάζοντας τους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας.

Πάνος Καλλίδης: Από τον Άγιο Δομίνικο στο House of Fame

Ο τραγουδιστής μπήκε στο σαλόνι και συνάντησε τους σπουδαστές, με στόχο να τους δώσει συμβουλές για τις επόμενες εμφανίσεις τους στο House of Fame Live, ενώ τους μίλησε και για την εμπειρία του στο Survivor.

“Το Survivor δεν έχει να κάνει μόνο με σωματικές δυνατότητες. Ένας παίκτης χρειάζεται να έχει ψυχική δύναμη, να του αρέσει η φύση, να είναι έξυπνος, να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και να κάνει καλά το μυαλό του. Εγώ όταν μπήκα μέσα και είδα τον James, είπα ‘ωραία, θα έχω κάποιον να τρέχω’, όμως δεν ήταν έτσι”, είπε, μεταξύ άλλων.

Έπειτα, ο Πάνος καλλίδης, μαζί με τον Γιάννη μπήκαν στο στούντιο και τραγούδησαν μαζί μία από τις μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή, το “Μια τρελή ιδέα”, το οποίο θα ερμηνεύσει ο Γιάννης στο επόμενο Live.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα