Ποια γνωστή τραγουδίστρια έβαλε ποδιά και πήγε να μαγειρέψει στην εκπομπή του Σεφερλή

Ποια γνωστή τραγουδίστρια έβαλε ποδιά και πήγε να μαγειρέψει στην εκπομπή του Σεφερλή
glomex

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αποφάσισε να δοκιμάσει τις μαγειρικές της ικανότητες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου".

Επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (15/09), το νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ, “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου“, με τον Μάρκο Σεφερλή σε ρόλο παρουσιαστή.

Στο νέο επεισόδιο, μια απρόσμενη επίσκεψη αναστάτωσε την εκπομπή μαγειρικής, καθώς μια γνωστή τραγουδίστρια “εισέβαλε” στο πλατό.

Ο λόγος για την Έλενα Δομάζου, η οποία πήρε την μαμά της και αποφάσισε να μας δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες.

Υπενθυμίζεται ότι γνωρίσαμε για πρώτη φορά την καλλιτέχνιδα μέσα από τη συμμετοχή της στο τάλεντ σόου «House of Fame».

«Έχω τη χαρά να έχω δίπλα μου μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, την Έλενα Δομάζου και μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες μαμάδες», είπε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού μαγειρικής. «Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι μας. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που σας βλέπουμε και θα μαγειρέψετε εδώ για εμάς αλλά και για τον κόσμο που μας βλέπει από το σπίτι».

Με τη σειρά της, η Έλενα Δομάζου σχολίασε: «Μετά δεν ξέρω αν θα χαρείτε… Όταν βέβαια το πάρω απόφαση και μπω στην κουζίνα, πάει καλά. Δηλαδή δεν έχει μείνει κανένας παραπονεμένος και πάντα με τις οδηγίες της μαμάς».

«Κάνω ότι θυμάμαι, πειραματίζομαι και λιγάκι, αλλά μου βγαίνει σε καλό τις περισσότερες φορές. Ελπίζω και σήμερα να βγει σε καλό, αν και δεν εγγυώμαι! Για μένα, δε, βαριέμαι να μαγειρεύω πάρα πολύ! Όταν έχω παρέα, όμως, το ευχαριστιέμαι πολύ» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα