Η Έλενα Ακρίτα καλεσμένη απόψε στο The 2Night Show

Η Έλενα Ακρίτα καλεσμένη απόψε στο The 2Night Show
Η Έλενα Ακρίτα στο The 2Night Show ΑΝΤ1

Η Έλενα Ακρίτα επισκέπτεται απόψε το πλατό του "The 2Night Show" και προχωρά σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Το "διαζύγιο" με την εφημερίδα "Τα Νέα", η πανδημία και η σόουμπιζ.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 θα είναι το βράδυ της Τετάρτης (13/01) η Έλενα Ακρίτα.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος, που κάθε Σάββατο θα σχολιάζει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την επικαιρότητα στο News 24/7, θα συναντήσει για πρώτη φορά τον παρουσιαστή, ο οποίος επιστρέφει στη θέση του για την πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς.

Η Έλενα Ακρίτα στο The 2Night Show ΑΝΤ1

Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, η Έλενα Ακρίτα μιλά για το “διαζύγιό” της με την εφημερίδα “Τα Νέα”, μετά από 20 χρόνια, και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παραίτησής της.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, που δε μασάει τα λόγια της, εξηγεί γιατί δε θέλει να έχει “σκατόψυχους και τοξικούς ανθρώπους” στη ζωή της, ενώ σχολιάζει την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Θα κάνει το εμβόλιο κατά του ιού;

Επίσης, αναφέρεται στις κόντρες της με πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και εξηγεί γιατί δεν τα έχει βρει ποτέ εξωδικαστικά με κανέναν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα