Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στον ΑΝΤ1 10 χρόνια μετά

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στον ΑΝΤ1 10 χρόνια μετά

Με Μελέτη και Ρήγο συμπληρώνεται το καρέ της επιτροπής του Dancing With The Stars:

Έπειτα από ένα διάλειμμα, τ ο Dancing With The Stars επιστρέφει από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Και μπορεί ορισμένες κλασικές αγάπες να μην αλλάζουν, όμως στο νέο show χορού του σταθμού θα δούμε και πολλά νέα πρόσωπα. Έτσι, η παρουσία της Γκαλένα Βελίκοβα, όπως και του Αλέξη Κωστάλα στον διαγωνισμό θεωρείται δεδομένη.

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο news247.gr, πηγές του σταθμού; Αρχικά η επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στο τηλεοπτικό κανάλι από όπου και ξεκίνησε είναι γεγονός. Η παρουσιάστρια έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή και θα είναι ένα από τα νέα μέλη της επιτροπής του Dancing With The Stars. Το καρέ της επιτροπής συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, έχοντας πλέον την εμπειρία του So You Think You Can Dance.

Όσο για την παρουσιάστρια; Όπως γράψαμε και πριν μερικές ημέρες, το κανάλι βρίσκεται πολύ κοντά στην εξεύρεση της, στο πρόσωπο της Νάντιας Μπουλέ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές του ΑΝΤ1 στο News24/7 η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά στην τελική απόφαση, ώστε να αναλάβει το comeback του κόνσεπτ που έχει διαγράψει λαμπερή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης τα περασμένα χρόνια. Άλλωστε, οι φήμες που ήθελαν το κανάλι να προσεγγίζει την Ευαγγελία Αραβανή, προκειμένου να μπει εκείνη στο τιμόνι της εκπομπής, προς το παρόν διαψεύδονται από τους ιθύνοντες του σταθμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα