Η Εμίλια Κλαρκ έρχεται στη Marvel: Η σειρά που θα πρωταγωνιστεί και ποια ηρωίδα μπορεί να παίξει

Η Εμίλια Κλαρκ έρχεται στη Marvel: Η σειρά που θα πρωταγωνιστεί και ποια ηρωίδα μπορεί να παίξει
Η Emilia Clarke στην 71η τελετή απονομής των βραβείων Emmy Jordan Strauss/Invision/AP

Η Εμίλια Κλαρκ που γνώρισε διεθνή φήμη από τον ρόλο της ως Daenerys στη σειρά "Game of Thrones" είναι επίσημα η πρωταγωνίστρια στο νέο πρότζεκτ της Marvel - Ποια υπερηρωίδα μπορεί να υποδυθεί.

Η Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) είναι το επόμενο μεγάλο όνομα που υπογράφει με τα Marvel Studios για να φορέσει στολή υπερηρωίδας και να πρωταγωνιστήσει (αρχικά) στη νέα τηλεοπτική σειρά του MCU με τίτλο “Secret Invasion”.

Σύμφωνα με το Variety, η Εμίλια Κλαρκ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να πάρει έναν ρόλο στη σειρά που βασίζεται σε ένα ιδιαίτερο επιτυχημένο storyline που πραγματεύεται (όπως υποννοεί και ο τίτλος της) την εισβολή της εξωγήινης φυλής Skrull στον πλανήτη μας Οι Skrulls έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην ταινία “Captain Marvel”. Η σειρά “Secret Invasion” πιθανότατα θα ακολουθεί τα γεγονότα της τρέχουσας σειράς της Marvel “Falcon and the Winter Solider” αλλά αυτό δεν έχει ακόμα επαληθευτεί επίσημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω πρότζεκτ φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει και η εξαιρετική Ολίβια Κόουλμαν που πρωταγωνιστεί στο “The Crown” και έχει βραβευτεί με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του Γ. Λάνθιμου «Η Ευνοούμενη».

To Secret Invasion γνωρίζουμε πως θα αποτελείται από έξι επεισόδια και πρωταγωνιστής θα είναι ο Σάμιουελ Τζάκσον – που θα υποδυθεί ξανά τον επικεφαλής της SHIELD Νίκολας Φιούρι. Μαζί του θα επιστρέψει και ο Μπεν Μέντελσον, στον ρόλο του στρατηγού των Skrulls Τάλος. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, για τη σειρά έχουν ήδη υπογράψει για τον ρόλο του “κακού” ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ (Vera, The OA).

Ο επικεφαλής του MCU, Κέβιν Φάιγκι είχε αναφερθεί στην προσέγγιση που θα γίνει όσον αφορά sτην πλοκή λέγοντας: «Μας ενδιαφέρει να δείξουμε την πλευρά της πολιτικοποιημένης παράνοιας του Secret Invasion με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές Σάμιουελ Τζάκσον και Μπεν Μέντελσον, δύο απίθανοι ηθοποιοί που ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να έχει στη σειρά του και είμαστε τυχεροί για αυτό. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και φυσικά θα συνδεθεί με άλλα πράγματα και τους Skrulls με τρόπους που δεν έχει δει ξανά, αλλά ναι, ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Θέλαμε να κάνουμε σαν σειρά αυτό το storyline επειδή μας επιτρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικά που δεν κάναμε στο παρελθόν.»

Εμίλια Κλαρκ: Ποια υπερ-ηρωίδα μπορεί να παίξει

Λαμβάνοντας υπόψη την άκρα μυστικότητα που περιβάλλει τα project της Marvel, δεν προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Κλαρκ. Είναι σχεδόν σίγουρο όμως ότι όποιο ρόλο και να υποδυθεί, πιθανότατα θα εμφανιστεί στην πορεία και σε άλλα πρότζεκτ του MCU.

Από τα κόμικ, ωστόσο, προκύπτει ότι πιθανές επιλογές για τον ρόλο της είναι: 

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ SKRULLS, VERANKE

Marvel

 

Η Veranke είναι η βασίλισσα της εξωγήινης φυλής που διατάσσει την εισβολή στη Γη (είναι πιθανό βέβαια να την υποδυθεί και η Ολίβια Κόουλμαν). Όπως και τα υπόλοιπα μέλη της φιλής της, έτσι και αυτή μπορεί να αλλάζει την εξωτερική της εμφάνιση και να παίρνει τη μορφή όποιου επιθυμεί.

Η ABIGAIL BRAND

Marvel

Η επικεφαλής της SWORD, Abigail Brand έχει… εξωγήινη καταγωγή και είναι πυροκινητική. Σήμα κατατεθέν της είναι τα πράσινα μαλλιά της.

Η SONGBIRD

Marvel

Μέλος της υπερηρωικής ομάδας Thunderbolts, η Songbird, κατά κόσμον Melissa Gold, ξεκίνησε ως κακιά με το κωδικό όνομα Screaming Mimi αλλά τελικά έκανε τη στροφή και διάλεξε να πολεμά στο πλευρό των Avengers. Οι δυνάμεις της έχουν να κάνουν με τον ήχο, μπορεί να του δώσει υλική μορφή και να τον μετατρέψει σε ό,τι θέλει: από ριπές ενέργειας μέχρι φτερά για να πετάξει.

Η MOONSTONE

Marvel

 

Επίσης μέλος των Thunderbolts, η Moonstone. κατά κόσμον Karla Sofen, αντλεί την κοσμική ενέργειά της από το Φεγγάρι. Οι δυναμεις της θυμίζουν πολύ αυτές της Captain Marvel, άλλωστε στα κόμικ κάποια περίοδο ανέλαβε και επίσημα το όνομα και τα “καθήκοντα” της Captain Marvel.

H SPIDER-WOMAN

Marvel

 

Τελευταία και καλύτερη πιθανή επιλογή είναι η εμβληματική Spider-woman, κατά κόσμον Jessica Drew, η οποία έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο storyline των κόμικς. Η Spider-woman έχει δυνάμεις παρόμοιες με του Spider-Man (υπερφυσική δύναμη και σωματική αντοχή, τη δυνατόητα να “κολλά” και να περπατά σε τοίχους, ενώ μπορεί να ρίξει ριπές δηλητηριώδους ενέργειας).

Αν η Εμίλια Κλαρκ υποδυθεί όντως την Jessica Drew τότε έχει ήδη “κλειστεί” για τη δική της ταινία, καθώς η Marvel έχει στο στάδιο της παραγωγής αυτό το διάστημα την ταινία “Spider-Woman” με σκηνοθέτιδα την Ολίβια Γουάιλντ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα