“Η Επιστροφή”: Συγκλονιστική εξέλιξη – Αποκαλύπτεται ο απαγωγέας του Μάνου

“Η Επιστροφή”: Συγκλονιστική εξέλιξη – Αποκαλύπτεται ο απαγωγέας του Μάνου
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, "Η Επιστροφή" ΑΝΤ1

Η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 ξεδιπλώνει μέρα, τη μέρα μυστικά από το παρελθόν που κρατήθηκαν κρυφά για 20 ολόκληρα χρόνια.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Η Επιστροφή”. Το σίριαλ που πραγματεύεται την εξαφάνιση ενός παιδιού και την επιστροφή ενός μυστηριώδους νεαρού στην οικογένειά 20 χρόνια μετά, έρχεται αυτή την εβδομάδα με καταιγισμό εξελίξεων. Γνωρίζουμε φυσικά πως ο νεαρός που εμφανίστηκε στην πόρτα της Έλενας (Άννας Μαρία Παπαχαραλάμπους) δεν είναι ο πραγματικός της γιος, όμως όσο προχωρά η πλοκή, ανακαλύπτουμε πως πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν καλά, τόσο τον δράστη της απαγωγής, όσο όμως και την τύχη του παιδιού αυτού.

Όλα σχετίζονται με την εκδίκηση του Φίλιππου (Παναγιώτης Μπουγιούρης), με τη σύζυγο του οποίου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις ο Ορέστης, πατέρας του Μάνου που εξαφανίστηκε πριν από 20 χρόνια στην παραλία. Εκείνο που αποκαλύπτεται απόψε είναι πως ο Ορέστης (Αντώνης Καρυστινός) γνώριζε από την πρώτη στιγμή τι είχε συμβεί. Στο επεισόδιο της Τρίτης, η σειρά μας μεταφέρει στα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την απαγωγή και το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Ορέστης.

Τα ερωτήματα τώρα πολλαπλασιάζονται. Τι απέγινε ο πραγματικός γιος της οικογένειας και ποια η συναλλαγή ανάμεσα στον Ορέστη και τον Φίλιππο πριν από 20 χρόνια. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που μίλησε με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά στο News 24/7 μας προειδοποιεί πως όσα έχουμε δει ως σήμερα, σε ό, τι αφορά στην πλοκή, δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα θα γίνουν στη συνέχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα