Η Φάρμα: Δύο νέοι παίκτες “εισβάλλουν” – Όσα θα δούμε απόψε

Η Φάρμα: Δύο νέοι παίκτες “εισβάλλουν” – Όσα θα δούμε απόψε
Ο Σάκης Τανιμανίδης στη "Φάρμα". ΑΝΤ1

Δύο νέα άτομα μπαίνουν απόψε στη Φάρμα, με στόχο να γίνουν... αγρότες. Δείτε το trailer της Κυριακής.

Δύο νέα άτομα “εισβάλλουν” στη “Φάρμα” την Κυριακή και έρχονται αποφασισμένα να μονομαχήσουν για το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι εγκλεισμού του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τη Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη, οι οποίοι αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τις ανέσεις και να ασχοληθούν με την αγροτική ζωή, με την είσοδό τους στο παιχνίδι να αλλάζει τις ισορροπίες.

Δείτε παρακάτω τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες των νέων παικτών:

ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ

Η Φανή Χαλκιά στη Φάρμα ΑΝΤ1

Γεια σας, είμαι η Φανή Χαλκιά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών.

Αγαπώ πολύ τη φύση και γι’ αυτό το λόγο είμαι εθελόντρια στην «Οργάνωση Γη» που ασχολείται με την εκπαίδευση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών.

Έχω σπουδάσει Διεθνολόγος, αλλά και δημοσιογράφος.

Είμαι αθλήτρια του στίβου και το 2004 κέρδισα Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο Γιάννης Γιαννούλης στη Φάρμα ΑΝΤ1

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσα στην Καρδίτσα. Έχω μια αδερφή, την Έβελυν, και είμαι πατέρας 3 παιδιών, του Νικόλα, της Στελίνας και της Μαρίας.

Όταν ήμουν 16 ετών, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ.

Έπαιξα επαγγελματικό μπάσκετ από το 1994 έως το 2011, σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα είμαι ιδιοκτήτης site, του G-point.gr και του MyCity.com.gr. Έχω ύψος 2.08μ. και βάρος 116 κιλά.

Η Φάρμα: Όσα θα δούμε την Κυριακή

Πριν τη μονομαχία, το βασικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ των παικτών είναι, γι’ άλλη μια φορά, οι χειρισμοί του Κουτσαβάκη και η επεισοδιακή αρχηγία του, ενώ καταστρώνεται και η στρατηγική για τον νέο αρχηγό. Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και ο επιστάτης. Τι θα τους ανακοινώσει; Τα κατάφεραν με την αποστολή;

Στο Συμβούλιο οι τόνοι ανεβαίνουν και πάλι όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το εάν θα πρέπει να επιβληθεί ποινή για τους λουκουμάδες και το μέλι. Τι θα στοιχήσει στους παίκτες η παραβίαση των κανόνων;

Η Μονομαχία γίνεται σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα. Ποιος θα αποχωρήσει, τελικά, από τη Φάρμα; Ποια απρόσμενη εξέλιξη θα πυροδοτήσει, επιπλέον, την κατάσταση;

Η Φάρμα: Το trailer της Κυριακής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα