Η γη της Ελιάς: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega

Η γη της Ελιάς: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega
Ο Liam Ireland και η Αφροδίτη Λιάντου στη "Γη της ελιάς" Mega

Δύο νέοι, ο έρωτάς τους και μια ιστορία εκδίκησης. Γνωρίστε τη Μυρτάλη Βρεττάκου και τον Στέφανο Καπερνάρο, τους πρωταγωνιστές της σειράς "Η Γη της Ελιάς".

“Η γη της Ελιάς” είναι η νέα σειρά του Mega, που έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το φθινόπωρο και φέρει την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου.

Η ιστορία πραγματεύεται τον έρωτα δύο νέων και μια ιστορία εκδίκησης.

Η Αφροδίτη και ο Liam, ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος. Δύο φιλόδοξοι νέοι, με πείσμα και τόλμη. Δύο ταλαντούχοι, πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί, που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland, έρχονται να διηγηθούν τον έρωτα της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου, δύο ηρώων που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου και «ζωντανεύει» στην οθόνη ο Αντρέας Γεωργίου. Ο έρωτάς τους τυλίγεται στα δίχτυα μιας εκδίκησης, με φόντο τη μαγευτική Μάνη.

Η Αφροδίτη Λιάντου στη "Γη της ελιάς" Mega

Ποια είναι η Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου);

Μοναχοκόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου, γεωπόνος. Ένα κορίτσι 23 ετών, µε τσαγανό και πείσµα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Αδυναμία της, ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο.

Ποιος είναι ο Στέφανος Καπερνάρος (Liam Ireland);

Νέος, 27 ετών, τολµηρός κι επίµονος. Φιλόδοξος γεωπόνος, με πάθος για την καλλιέργεια της ελιάς. Είναι άνθρωπος της δράσης αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το µοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει μια παλιά βεντέτα.

Ο Liam Ireland στη "Γη της ελιάς" Mega

Η ιστορία τους…

Ένα συνηθισµένο απόγευµα, η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όµως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με τον θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται.

Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάµνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους. Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα αποµονωµένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή!

Ο Liam Ireland και η Αφροδίτη Λιάντου στη "Γη της ελιάς" Mega

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα