‘Η γυνή να φοβήται τον άνδρα’ επιστρέφει για ακόμη μια φορά έγχρωμη

‘Η γυνή να φοβήται τον άνδρα’ επιστρέφει για ακόμη μια φορά έγχρωμη

Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη ταινία έγχρωμη, για ακόμη μια φορά, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Μια από τις πιο κλασικές και αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, “Η γυνή να φοβήται τον άνδρα” επιστρέφει για ακόμη μια φορά έγχρωμη, στον ΑΝΤ1, αύριο, Σάββατο 8 Απριλίου στις 20:00.


Μετά την Α’ έγχρωμη τηλεοπτική προβολή της ανεπανάληπτης κωμωδίας “Ο Μπακαλόγατος – Της Κακομοίρας», που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και σημείωσε εξαιρετική τηλεθέαση, «ο ΑΝΤ1 μας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ακόμη μια φορά, την αγαπημένη ταινία ” Η γυνή να φοβήται τον άνδρα“, σε έγχρωμη μετάδοση.

 

Αν αναρωτιέστε τι χρώμα ήταν τα φορέματα της Ελένης (Μάρω Κοντού), που αργότερα έγινε «με δόξα και τιμή» η κυρία Κοκοβίκου, καθώς επίσης και «το καπελάκι» του κυρίου Αντωνάκη (Γιώργος Κωνσταντίνου), τότε μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη ταινία έγχρωμη, για ακόμη μια φορά, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Το αριστούργημα του Γιώργου Τζαβέλλα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων παρουσίας στον κινηματογράφο της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος και έχει χρώμα, χάρη στην ειδική επεξεργασία την οποία ανέλαβε έμπειρη αμερικανική εταιρία.

Το NEWS 247 συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της West Wing Studios, Vivek R. Rao, καθώς και με τον αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα, Γιάννη Νανάκη, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον τρόπο που πήρε έγχρωμη ζωή η ελληνική ταινία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα