Η Σπυροπούλου φεύγει, ο Μάνεσης έρχεται

Η Σπυροπούλου φεύγει, ο Μάνεσης έρχεται
KAPLANIDIS

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha για να καλύψει το - όχι και δυσαναπλήρωτο η αλήθεια είναι - κενό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τον αντικαταστάτη της πρωινής ζώνης και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που αποχώρησε μάλλον με πικρία από το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Μαζί με την στροφή από το μέχρι πρότινος "πουλέν" του καναλιού, την παρουσιάστρια που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να κάνουν και στροφή και από την ψυχαγωγία, στην ενημέρωση. Ή για να ακριβολογούμε στο να επαναφέρουν το infotainment. 

Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε για αυτό τον όρο που, μετά το ναυάγιο του διδύμου Καραμέρου - Χαριτάτου, μάλλον είχε μπει στο περιθώριο από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μετά από 18 χρόνια, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Alpha, κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου το παρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τα σχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες με το νέο πρόγραμμα του Alpha και διεκδικεί την προσοχή μας κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οριστικό το τέλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha

Φινάλε με δάκρυα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

SHARE:

24Media Network