Η Ξανθή από το GNTM μιλάει για τη φιλία της με τον Θέμη από το Big Brother

Η Ξανθή από το GNTM μιλάει για τη φιλία της με τον Θέμη από το Big Brother
INSTAGRAM (XANTHITZERI12)

Για το GNTM, τη φιλία της με τον παίκτη του Big Brother, Θέμη Κανέλλο, που μετράει πολλά χρόνια, αλλά και για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM, Ξανθή.

Στη φιλία της με τον παίκτη του Big Brother, Θέμη Κανέλλο, αναφέρθηκε το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM, Ξανθή Τζερεφού, μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε".

Ξεκινώντας, η Ξανθή αναφέρθηκε στις φετινές διαγωνιζόμενες του GNTM.

"Σίγουρα είδαμε κορίτσια που δεν είχαν τις προδιαγραφές και με την προσθήκη των αγοριών λες κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτά τα παιδιά; Πού είναι κι εγώ δεν τα έχω δει; Τη Ζενεβιέβ τη λατρεύω, είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον παίκτη του Big Brother Θέμη Κανέλλο, με τον οποίο διατηρούν μία φιλία χρόνων.

"Είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Ταιριάζουμε στο κομμάτι ότι δεν θα κάτσει να μαλώσει και να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Τώρα σαν ριάλιτι είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να πάω εγώ. Δεν είναι του τύπου μου, είναι της ίντριγκας. Με την οικογένειά του είναι πολύ νορμάλ, όπως εγώ δεν μου αρέσει να μιλώ για την οικογένειά μου δεν μιλάει ούτε ο Θέμης. Μπορώ να σου πω ότι έχει πάρα πολλούς καλούς φίλους που τον στηρίζουν", δήλωσε το μοντέλο.

Για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη είπε: "Αρσενικά υπάρχουν πολλά, άνδρες όμως λίγοι. Τουλάχιστον δείξε σεβασμό κι αυτό που είδαμε ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Τώρα να βγει να κουκουλώσει τι; Δέξου το και τέλος".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: GNTM, Big Brother
SHARE:

24Media Network