Ηλίας Μελέτης: “Ίσως νιώθω ενοχές με τα παιδιά μου”

Ηλίας Μελέτης: “Ίσως νιώθω ενοχές με τα παιδιά μου”
Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε στο πλατό του "The 2Night Show". Glomex

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε στο πλατό του "The 2Night Show". Σε μια πολύ προσωπική συνέντευξη μίλησε για την σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και το πώς επηρεάστηκε από τα πολύωρα γυρίσματα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Μελέτη Ηλία, σε μια πολύ προσωπική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις οικογενειακές στιγμές που βιώνει σαν πατέρας, μετά από πέντε χρόνια “απουσίας” λόγω των πολύωρων γυρισμάτων

“Πέντε χρόνια με ‘Το σόι σου’, με γυρίσματα από το πρωί μέχρι το απόγευμα, κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή, είχα χάσει πολλές ενημερώσεις γονέων. Για παράδειγμα σήμερα πήγα εγώ και η κόρη μου ήθελε εμένα και όχι η γιαγιά της.

Αν κάποια στιγμή στο μέλλον μου έλεγε ‘Μπαμπά ποτέ δεν ήρθες να με δεις’, θα με πονούσε πολύ. Φέτος, με το “Κρατάς Μυστικό” που ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα νωρίτερα, η χρονιά είχε πολύ ελεύθερο χρόνο για τέτοιες δραστηριότητες. Πηγαίνω και γυρνάω τα παιδιά από το σχολείο, τα πηγαίνω μπαλέτο ή αγγλικά… Το ωραίο είναι ότι ενδιαφέρεσαι κι αυτό το βλέπει και το παιδί.

Ίσως νιώθω ενοχές με τα παιδιά μου. Θέλω να κερδίσω το χαμένο χρόνο. Σε μια πολύ σημαντική περίοδο της κόρης μου, από τα 3 της μέχρι τα 8 της, ο μπαμπάς ήταν στο γύρισμα. Αυτό είναι ένα βάρος.

Μια Κυριακή στο σπίτι με τα παιδιά, είναι πολύ πιο κουραστική από ένα γύρισμα. Αν κάτσεις σπίτι πάνω από έναν μήνα θα τα ‘φτύσεις’. Η μητέρα που κάθεται με τα παιδιά έχει διπλό φόρτο εργασίας απ’ ότι εμείς που δουλεύουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα