Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιοι θα την αντικαταστήσουν στο Κρήτη TV

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιοι θα την αντικαταστήσουν στο Κρήτη TV
Ιωάννα Μαλέσκου Facebook / @Ioanna Maleskou

Ένα δίδυμο - έκπληξη θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι". Πρόκειται για δημοσιογράφο και πρώην παίκτρια του GNTM.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε τον κύκλο της στο Κρήτη TV, αποχαιρετώντας με δάκρυα στα μάτια το κανάλι, τους συναδέλφους και τους τηλεθεατές της στην τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημέρι”.

Η ίδια ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της σε νέο κανάλι, με τις πληροφορίες να τη θέλουν στον ΣΚΑΙ, ενώ το κρητικό κανάλι βρήκε ήδη τους αντικαταστάτες της, που θα αναλάβουν την εκπομπή της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρήτη TV, δύο θα είναι οι παρουσιαστές της εκπομπής και πρόκειται για ένα δυνατό δίδυμο: τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουμαντάκη και το μοντέλο Χριστιάνα Σκούρα.

Ο Λευτέρης Κουμαντάκης έχει υπάρξει για χρόνια μάχιμος δημοσιογράφος του Κρήτη TV, με “χιλιόμετρα” στο ρεπορτάζ και την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, ενώ την Χριστιάννα Σκούρα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM.

Οι δύο παρουσιαστές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κρήτη TV:

“Η εκπομπή ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ συνεχίζεται και εφέτος (για 23η χρονιά) με νέους παρουσιαστές.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και επενδύουμε σε νέα πρόσωπα που έχουν τις δυνατότητες, την καλλιέργεια και μόρφωση αλλά και την αποδοχή του κοινού μας.

Νέοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι είναι οι:

– Λευτέρης Κουμαντάκης, Δημοσιογράφος, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπ. Ιωαννίνων

– Χριστιάννα Σκούρα, Φοιτ. Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Μοντέλο, πρ. παίκτρια του GNTM

Μαζί τους και μια ομάδα συνεργατών που όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα συνάδει με τα ενδιαφέροντα, τις συνήθειες και την κουλτούρα του Κρητικού κοινού. Συνεχίζουμε με νέα εντυπωσιακή ομάδα που θα κερδίσει και εφέτος τις εντυπώσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα