IQ 160: Ηθοποιός της “Αγγελικής” εισέβαλε στη σειρά – Ποιος ο ρόλος της

IQ 160: Ηθοποιός της “Αγγελικής” εισέβαλε στη σειρά – Ποιος ο ρόλος της
IQ 160 YouTube

Η "αστυκωμική" σειρά του STAR επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (07/05) με νέο επεισόδιο και μία νέα είσοδο, αφού μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού "εισέβαλε" σε ρόλο έκπληξη.

Συναρπαστικές οι εξελίξεις της σειράς “IQ 160”, η οποία επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Star με νέο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής (07/05), όπου η αντισυμβατική Πηνελόπη μετά από μία εξόρμηση στα μαγαζιά ανακαλύπτει μία δολοφονημένη πωλήτρια, η οποία θα παντρευόταν σε δέκα μέρες.

Και ενώ το νήμα για τον φόνο της πωλήτριας ξετυλίγεται στο Λαύριο και η Πηνελόπη ανακαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία για το παρελθόν της, καταφέρνοντας να λύσει το μυστήριο, ο Αργύρης αντιμετωπίζει με ευθύτητα μία αυστηρή επιθεωρήτρια, η οποία κάνει την εμφάνισή της και ανατρέπει τις ισορροπίες.

Ο λόγος για τη Μαίρη Μηνά, η οποία μετά την επιτυχημένη παρουσία της στη δραματική σειρά “Αγγελική“, “εισβάλλει” στην “αστυκωμική” σειρά του STAR, υποδυόμενη την Υπαστυνόμος Α’ και επιθεωρήτρια της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο ρόλος της Μαίρης Μηνά

Υπαστυνόμος Α’, επιθεωρήτρια της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Συμμαθήτρια με τη Σοφία στη σχολή της αστυνομίας. Έρχεται για να ερευνήσει τα πεπραγμένα του Υπαστυνόμου Καλατζή και καταλήγει να συνάψει σχέση μαζί του. Κομψή και στιλάτη, διακριτικά όμορφη γυναίκα καριέρας. Είναι το αντίπαλο δέος της Πηνελόπης στην καρδιά του Αργύρη, με την οποία διαφέρουν σε απόλυτο βαθμό, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη συμπεριφορά. Η Ιωάννα είναι οργανωτική και πειθαρχημένη, αυστηρή στη δουλειά της, λάτρης των κανόνων. Σέβεται την ιεραρχία και είναι συγκρατημένη στις εκδηλώσεις της. Δεν μασάει τα λόγια της όταν χρειάζεται, ενώ η δυναμικότητα του χαρακτήρα της, σε συνδυασμό με την έμφυτη εξυπνάδα της, την καθιστούν μία έντονη γυναίκα, που προσπαθεί να ισορροπήσει στην προσωπική της ζωή, όπου είναι πιο συγκρατημένη.

IQ 160: Οι αντιδράσεις για την είσοδο της Μαίρης Μηνά

Η εμφάνιση της Μαίρης Μηνά στη σειρά προκάλεσε κύματα χαράς στους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στην ηθοποιό, φέρνοντας τη σειρά στην κορυφή των trends στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα