J2US: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Τούνη – Το μήνυμά της πριν αποχωρήσει

J2US: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Τούνη – Το μήνυμά της πριν αποχωρήσει
Νικηφόρος και Ιωάννα Τούνη Instagram / @j2us_gr

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη, μια νέα διαγωνιζόμενη μπήκε στο "J2Us" ως παρτενέρ του τραγουδιστή Νικηφόρου. Η πρώτη εμφάνιση του καινούργιου ζευγαριού.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το “J2US” το βράδυ του Σαββάτου (13/11), καθώς είχαμε την είσοδο ενός νέου ζευγαριού, της Μαρίνας Πατούλη και του Στέλιου Διονυσίου, καθώς και την συμμετοχή μιας καινούργιας διαγωνιζόμενης, η οποία ήρθε να αντικαταστήσει την Ιωάννα Τούνη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

Η Ιωάννα Τούνη, που ήταν ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή Νικηφόρο, αποχώρησε οικειοθελώς από το την προηγούμενη βδομάδα, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει οικογενειακό της πρόσωπο. Ο παρτενέρ της, ωστόσο, παρέμεινε στο μουσικοχορευτικό show και εμφανίστηκε χθες με νέα διαγωνιζόμενη.

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, η οποία μπήκε δυναμικά στο “J2US” ανανεωμένη και με νέο hair look, τραγουδώντας με τον Νικηφόρο το “Άντεξα” του Σάκη Ρουβά. Οι δυο τους βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή, αλλά επειδή ήταν η πρώτη τους εμφάνιση, δεν ψηφίστηκαν από το κοινό, έχοντας ασυλία.

Λίγο πριν την εμφάνιση της Λάουρας Νάργες, ως αντικαταστάτριας της Ιωάννας Τούνη, προβλήθηκε ένα βίντεο με το μήνυμα της γνωστής influencer λίγο πριν αποχωρήσει το περασμένο Σάββατο και ο αποχαιρετιστήριος διάλογος που είχε με τον Νικηφόρο.

“Θέλω να πω στον κόσμο ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και με έχει εκπλήξει ευχάριστα”, δήλωσε ο τραγουδιστής για την παρτενέρ του, με την Ιωάννα Τούνη να του απαντά πως θα τον βλέπει από την τηλεόραση και θα τον στηρίζει, ενώ τραγούδησαν και ένα ρεφραίν μαζί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα