J2US: Γεννάει η Κατερίνα Στικούδη – Στη θέση της η Καινούργιου

J2US: Γεννάει η Κατερίνα Στικούδη – Στη θέση της η Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκεται πλέον στα backstage του J2US. Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στο μαιευτήριο και αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες ώρες.

Στο πλατό του J2US “εισέβαλε” το βράδυ του Σαββάτου (16/10) η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα έχει μόνιμη θέση στα backstage του μουσικοχορευτικού show, αντικαθιστώντας την Κατερίνα Στικούδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε να εμφανίζεται στο show πριν τρεις βδομάδες, παρά το γεγονός ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο αποσύρθηκε, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την ανακοίνωση ότι η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στο μαιευτήριο, έκανε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης στην αρχή του show, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Νιώθω μοναξιά. Νιώθω ότι δεν έχω άνθρωπο στο Celebrity room. Τίποτα, κενό γιατί το Κατερινάκι μας από λεπτό σε λεπτό γεννάει. Είναι στο νοσοκομείο. Αν ακούσουμε τραγούδι, σημαίνει ότι θα έχει βγει ο μπέμπης. Περιμένω από το κοντρόλ να μου το πει”.

Έτσι, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής “Supe Katerina” ανέλαβε τον ρόλο της, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές ήδη από την πρώτη της εμφάνιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα