J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει πώς έφερε σε επαφή την Βίσση με την Βανδή

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει πώς έφερε σε επαφή την Βίσση με την Βανδή
OPEN TV

Το παρασκήνιο της επικής κοινής εμφάνισης Βίσση - Βανδή, εξιστόρησε live στο πλατό ο Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας για την συνάντηση που είχαν τρεις του στο σπίτι του.

Η βραδιά του τελικού του J2US ήταν γεμάτη εκπλήξεις με μεγαλύτερη την ιστορική κοινή εμφάνιση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή που έβαλε “φωτιά” στο πλατό, την τηλεθέαση και τα social media, αφού τουίταρε γι’ αυτό μέχρι και η Καίτη Γαρμπή.

“Θέλω να μου έρθεις εδώ”, είπε η Άννα Βίσση στην Δέσποινα Βανδή, ενώ εκείνη σηκώθηκε και ανέβηκε στη σκηνή ξεκινώντας να τραγουδούν το -ταιριαστό- “Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη”, της Άννας Βίσση.

Οι δύο καλλιτέχνιδες, μάλιστα, είχαν και συνομιλία επί σκηνής, για την αμηχανία, που αναφέρει το τραγούδι.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS 24/7″.

“Δέσποινα έχεις καταλάβει ότι τους την έχουμε σπάσει και λίγο;” αναρωτήθηκε η Βίσση, ενώ στην συνέχεια τραγούδησαν το “Δεν με αγαπάς”, ερμήνευσαν η η μια τραγούδια της άλλης και έκαναν ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση».

Πώς όμως από την επική κόντρα των 90s φτάσαμε σε ένα ντουέτο φωτιά; Το παρασκήνιο της επικής σύμπραξης έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης live στον αέρα του J2US, εξιστορώντας την συνάντηση που είχαν κανονίσει τρεις τους στο σπίτι του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα