J2US: Το τηλεφώνημα της Βίσση στη Βανδή την ώρα του live – Ο διάλογός τους on air

J2US: Το τηλεφώνημα της Βίσση στη Βανδή την ώρα του live – Ο διάλογός τους on air
Η Δέσποινα Βανδή στο J2US glomex

Μία δυνατή φιλία συνδέει τελικά την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, καθώς μετά τη μουσική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και το αποχαιρετίστηριο φιλί, οι δυο τραγουδίστριες είχαν έναν σύντομο διάλογο στον αέρα του J2US.

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές και το κοινό του ένατου live του J2US, το οποίο επέστρεψε για ακόμη ένα Σάββατο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η κριτική επιτροπή του show, δηλαδή η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου πήραν ξανά τις θέσεις τους και τα 10 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε φωνητικό επίπεδο, όμως αμέσως μετά την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη και του Στέλιου Διονυσίου, ένα τηλεφώνημα “τάραξε” τη Δέσποινα Βανδή, καθώς στην άλλη γραμμή βρισκόταν η στενή της πλέον φίλη, Άννα Βίσση.

Οι δυο σταρ συνομίλησαν την ώρα που το show βρισκόταν στον αέρα, με τη Δέσποινα Βανδή να σχολιάζει πως την κάλεσε για να της πει πόσο όμορφα πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκαν επί σκηνής, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης ζητούσε από την Άννα Βίσση να τραγουδήσει κάποιο ρεφρέν τραγουδιού της.

Δείτε όσα διαδραματίστηκαν στον αέρα του J2US:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα