“Καφέ της Χαράς” η επιστροφή: Είναι επίσημο – Πότε θα δούμε νέα επεισόδια

“Καφέ της Χαράς” η επιστροφή: Είναι επίσημο – Πότε θα δούμε νέα επεισόδια
Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 το Καφέ της Χαράς που επιστρέφει ΑΝΤ1

Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς επιβεβαιώνει δημόσια τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης το τελευταίο διάστημα για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς», με τον έναν μετά τον άλλο τους συντελεστές του σίριαλ που υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας να επιβεβαιώνουν τα σχέδια για το sequel. Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Πρωινό και επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο ότι θα επαναφέρει το κόσμο του χωριού Κολοκοτρωνίτσι στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως είπε επίσης είχαν γίνει συζητήσεις και για το Κωνσταντίνου και Ελένης και για τους Μεν και Δεν αλλά κατέληξαν στο να γίνει το Καφέ της Χαράς μιας και το σενάριό του είχε μείνει ανοιχτό. «Έχουμε συμφωνήσει ότι θα γίνει το sequel toy “Καφέ της Χαράς”» σχολίασε και πρόσθεσε «Θα επανέλθω με το πιο αληθινό sequel που μπορεί να γίνει ποτέ. Υπάρχει λόγος, που θα τον δείτε στην οθόνη.

Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε επίσης ότι οι περισσότεροι συντελεστές έχουν ήδη ενημερωθεί, ώστε να οργανώσουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ δεν αποκλείει να ενημερωθούν εν καιρώ και οι υπόλοιποι. «Πήρα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και του είπα ‘να σου πω, σε ένα χρόνο θα είσαι μαζί μου, πως το βλέπεις;’» ανέφερε και τόνισε τις αδερφικές σχέσεις, τόσο με την Ρένια Λουιζίδου, όσο και με την Τζόις Ευείδη.

Η επιστροφή του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1 με το sequel του Καφέ της Χαράς αναμένεται για τον Οκτώβρη του 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα