Και η “Μπρέντα” στο reboot του “Beverly Hills 90210”

Και η “Μπρέντα” στο reboot του “Beverly Hills 90210”
Σ. Ντόχερτι AP

Μετά και την επιβεβαίωση της συμμετοχής της Σάνεν Ντόχερτι, ο μόνος που θα λείπει από την παλιοπαρέα από το αρχικό καστ της σειράς, θα είναι ο Λουκ Πέρι.

Όταν ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες το reboot του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, όλο το αρχικό καστ έδωσε το “παρών”, εκτός από δύο πολύ “ηχηρά” ονόματα.

Ο ένας ήταν ο Luke Perry (Ντίλαν), που είχε συμφωνήσει να κάνει κάποια guest, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε ποτέ, αφού το οξύ εγκεφαλικό που υπέστη έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του σε ηλικία 52 ετών.

Η άλλη ήταν η Shannen Doherty (Μπρέντα), η μόνη που είχε εκδιωχθεί από το καστ λόγω κακής συμπεριφοράς και η οποία τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά με προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο θάνατος του Perry άλλαξε όμως τα δεδομένα και έτσι η Μπρέντα θα βρεθεί μαζί με τους Μπράντον (Τζέισον Πρίστλεϊ), Κέλι (Τζένι Γκαρθ), Ντόνα (Τόρι Σπέλινγκ), Ντέιβιντ (Μπράιαν Όστιν Γκριν), Στιβ (Ίαν Ζιέρινγκ) και Άντρια (Γκάμπριελ Καρτέρις) πίσω στα γνωστά λημέρια, στο φιλόδοξο reboot του θρυλικού σήριαλ, υπό μορφή μίνι σειράς, υποδυόμενοι όλοι τους πιο “ώριμους” εαυτούς τους.

Η ανακοίνωση της προσθήκης έκανε τους φαν να παραληρούν, αφού τώρα όλοι περιμένουν ένα ανεπανάληπτο tribute στον Λ. Πέρι, ενώ όντως παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πως οι σεναριογράφοι θα εντάξουν το θάνατό του στο στόρι της σειράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα