'Καρφί' Λιάγκα για τους Ράδιο Αρβύλα: Ίσως είναι σωστή η απόφαση να σταματήσουν την εκπομπή

'Καρφί' Λιάγκα για τους Ράδιο Αρβύλα: Ίσως είναι σωστή η απόφαση να σταματήσουν την εκπομπή
VIDEO

Τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα έδωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφορικά με την κριτική που του ασκήθηκε για τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη

Στο χθεσινοβραδινό "Late Night" ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας τη δική του σκληρή κριτική στη δημοφιλή εκπομπή της παρέας από τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι έκαναν αυτό που κατηγορούν άλλους μέσα από τη σάτιρά τους.

«Το ότι είναι κάποιος Χρυσαυγίτης δε σημαίνει ότι έχει και μικρό πέος. Δεν είναι χιούμορ. Πιστεύω ότι κινδυνεύουν μετά από τόσα χρόνια να πέσουν στη λούμπα που αυτοί κατηγορούν. Δεν μπορείς να κάνεις σεξουαλική πλάκα επειδή διαφωνείς με τις απόψεις κάποιου", ξεκίνησε αναφερόμενο στο σκετσάκι των Ράδιο Αρβύλα στην πρεμιέρα της Δευτέρας.

"Αυτό το ότι δεν βγάζουμε τους Χρυσαυγίτες, για μένα είναι λάθος. Όταν κρύβεις κάτι το γιγαντώνεις, γιατί λέει ο άλλος «για να το κρύβουν το φοβούνται». Δεν φοβόμαστε τη Χρυσή Αυγή, δεν φοβόμαστε την ακροαριστερά. Την αναδεικνύουμε για να δείξουμε πόσο τραμπούκοι και νταβατζήδες είναι. Ο Νότης είπε τις θέσεις του, διαφώνησα πλήρως. Τι άλλο να κάνω; Δεν τον κρύβεις κάτω από το πάπλωμα", συνέχισε.

"Παίξε με το βίντεο του παίκτη που έχασε το μυαλό του εκείνη την ώρα και δεν ήξερε να πει τη λέξη να γελάσουμε με αυτό, γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό προβλήθηκε. Μετά όμως μην τον ξεφτιλίζεις περισσότερο λέγοντας του ότι είναι ηλίθιος επειδή από πάνω του κάνει bullying. Γελοιοποίησαν έναν άνθρωπο, αυτό που λένε ότι κάνουν άλλοι", πρόσθεσε, προχωρώντας την κόντρα και σε άλλο κλιπ που προβλήθηκε από την εκπομπή.

"Θεωρώ ότι ίσως είναι σωστή η απόφαση των Αρβύλα στην κορυφή, στο 50%, να σταματήσουν αυτή την εκπομπή, η οποία ίσως πάει να τους φύγει λίγο", κατέληξε, ολοκληρώνοντας την... "τηλεκριτική" του και πετώντας εκ νέου το μπαλάκι στην παρέα της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με Σφακιανάκη, κοινωνικό μέρισμα και Στέφανο Χίο

SHARE: