Κατερίνα Λέχου: “Τι πιο ωραίο από έναν άντρα που δεν μιλάει πολύ, αλλά σου βγάζει τα συκώτια”

Κατερίνα Λέχου: “Τι πιο ωραίο από έναν άντρα που δεν μιλάει πολύ, αλλά σου βγάζει τα συκώτια”
Η Κατερίνα Λέχου στο "Dot" ΣΚΑΙ

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της και την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Dot.” του ΣΚΑΙ βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (08/05) η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, η οποία μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή.

Αυτό που δεχόμαστε απ’ έξω είναι πάρα πολύ βίαιο και έντονο, οπότε πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να βρίσκεις την ισορροπία σου. Όταν συμβαίνει αυτό, ξαναθυμάμαι τα πράγματα που έχουν αξία. Πρέπει, δηλαδή, να ανακαλείς στη μνήμη σου τα καλά πράγματα που έχεις. Δεν είναι δεδομένο, για παράδειγμα, ότι έχεις δουλειά ή ένα σύντροφο ή ότι ζουν οι γονείς σου”, είπε αρχικά η διάσημη ηθοποιός.

Αναφερόμενη στο πώς μας επηρεάζει η οικογένειά μας, η Κατερίνα Λέχου τόνισε πως “βλέποντας τους γονείς σου μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου. Βλέπεις τι να αποφύγεις, πού να δουλέψεις, ποια είναι τα μελανά σημεία”, ενώ αναφερόμενη στα παιδιά της χρόνια είπε πως ήταν το μεσαίο παιδί και αυτό την εμπόδιζε να εκφραστεί. “Έψαχνα να βρω πώς να συνομιλήσω με αυτόν τον κόσμο. Νομίζω το κατάφερα μέσα απ’ την επιλογή του επαγγέλματός μου”.

Όσο για την ομορφιά της, η γνωστή ηθοποιός είπε πως όταν ήταν μικρότερη δεν το αντιλαμβανόταν, γιατί στην οικογένειά της έδιναν βαρύτητα στο μυαλό και όχι στην εξωτερική εμφάνιση. “Εκεί έδινε βαρύτητα και η μαμά μου, εκεί έδινα βαρύτητα και εγώ. Στη δουλειά αρχικά με εγκλώβιζε η εμφάνισή μου. Μετά τα 30 άρχισα να αποδέχομαι τα κομπλιμέντα για την εμφάνισή μου”.

Μιλώντας για τις προσωπικές της σχέσεις, η Κατερίνα Λέχου είπε πως κάποιοι άνθρωποι μας βγάζουν τον κακό εαυτό μας, γιατί τον έχουμε μέσα μας. “Αυτό είναι λυπηρό. Δυστυχώς, αυτός που επιλέγουμε κάθε φορά, είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας τη δεδομένη στιγμή. Γι’ αυτό και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλον. Αφού ήμουν κι εγώ ως ένα βαθμό ίδια σε εκείνη τη φάση”.

Μίλησε, επίσης, για τον σύντροφό της, Μάνο, και ανέφερε με χιούμορ το αρνητικό χαρακτηριστικό του. Όπως είπε: Δεν μιλάει πολύ, είναι λακωνικός. Οπότε όταν προσπαθώ να μάθω κάτι πρέπει να κάνω πολλές ερωτήσεις. Τι πιο ωραίο πράγμα που από έναν άντρα που δεν μιλάει πολύ. Μιλάει όταν πρέπει. Αλλά αυτός ο λακωνικός άντρας, μπορεί να σου βγάλει και τα συκώτια“.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα