Κατερίνα Λένη: “Με φοβούνται οι άνδρες επειδή δεν είμαι Barbie – Καλύτερα μόνη μου”

Κατερίνα Λένη: “Με φοβούνται οι άνδρες επειδή δεν είμαι Barbie – Καλύτερα μόνη μου”
Κατερίνα Λένη glomex

Όλα όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια του "MasterChef". Ποια η σχέση της με τους συμπαίκτες της και γιατί την φοβούνται οι άνδρες.

Καλεσμένη στο The 2night Show του ΑΝΤ1 βρέθηκε η πρώην παίκτρια του “MasterChef”, Κατερίνα Λένη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το αν μετάνιωσε που έλαβε μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, για την προσωπική της ζωή και για τους άνδρες, οι οποίοι, όπως, η ίδια τόνισε, την φοβούνται.

Επίσης, αποκάλυψε πως θα έπαιρνε ξανά μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά αυτή τη φορά με έναν ιδιαίτερο όρο!

“Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια. Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες. Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω”, είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα προσωπικά της και τη σχέση της με τους άνδρες δήλωσε: “Δεν ξέρω αν λατρέυτηκα απ τους άντρες, αλλά πιστεύω πως σίγουρα με φοβούνται. Οι φίλοι μου μου λένε ‘λίγο να γλυκάνεις, να ηρεμήσεις’… Γιατί να γλυκάνω; Να γίνω μια Barbie για να έχω ένα άνδρα δίπλα μου; Δεν θέλω. Ποτέ να μην έχω. Δεν είμαι αυτό..”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα