Κατερίνα Στανίση: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ζαμπέτα και το παρελθόν με τον Τερζή

Κατερίνα Στανίση: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ζαμπέτα και το παρελθόν με τον Τερζή
Η Κατερίνα Στανίση στο The 2Night Show Glomex

Για τις μεγάλες συνεργασίες της και τη σχέση της με τα κορυφαία ονόματα του πενταγράμμου μίλησε η Κατερίνα Στανίση. Όσα είπε για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης (28/01) η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα της βήματα στο πάλκο, αλλά και τις μεγάλες συνεργασίες της με ονόματα που έγραψαν ιστορία στην ελληνική μουσική.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στους Μανώλη Μητσιά και Λίτσα Διαμάντη, ενώ αποκάλυψε ότι έχει συνεργαστεί και με τον Βασίλη Τσιτσάνη. “Άφησε μεγάλο έργο. Ήταν απλός, καθημερινός άνθρωπος”, είπε για τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ για τον Γιώργο Νταλάρα ανέφερε: “Από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει ποτέ. Δίπλα στον Νταλάρα μπορείς να μάθεις πολλά. Είναι πολύ δουλευταράς, πιο πολλές πρόβες παρά μεροκάματα θα κάνει, είμαι σίγουρη”.

Όσα είπε για τον Καζαντζίδη

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τον Στέλιο Καζαντίδη, αναφέροντας πόσο μεγάλη φωνή έχει.

“Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν με έβαλε να το ακούσω, έκανα τον σταυρό μου από μέσα μου, λέω “έχε χάρη να μου προτείνει να το πούμε μαζί”. Και μου πρότεινε! Άνοιξαν οι ουρανοί, έγινε χαλασμός”, δήλωσε.

Το άγνωστο περιστατικό με τον Ζαμπέτα

“Ο Γιώργος Ζαμπέτας έκανε πολιτική με τα τραγούδια του”, είπε η Κατερίνα Στανίση, ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό μαζί του.

“Ήταν τα καμαρίνια μας απέναντι κι εγώ είχα στο δικό μου μακιγιέρ, κομμωτές κι όλοι κάπνιζαν. Αυτός είχε ένα καμαρίνι απέναντι με ανοιχτή πόρτα και δεν είχε σχεδόν τίποτα. Ούτε τηλεοράσεις, ούτε τηλέφωνο, είχε και το ξήλωσε. Μπαίνει μέσα στο καμαρίνι και τους βάζει ένα χέρι και φωνάζει “έξω όλοι”, γιατί εγώ ήμουν μπαφιασμένη μέσα στα τσιγάρα. Τους πέταξε όλους έξω. Με αγαπούσε πολύ και με πρόσεχε”, δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή

Η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε και για τον Πασχάλη Τερζή, περιγράφοντας τη σχέση τους:

“Ήμουν 18 χρονών. Είχα έρθει από τη Γερμανία και πήγα στην πρώτη μου δουλειά στη Λάρισα. Σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά. Ήταν ο Πασχάλης και τραγουδούσε και η γυναίκα του. Ήταν νέο παιδί τότε. Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δουλειά πηγαίναμε ντελίβερι στα σπίτι για να τραγουδήσουμε. Σε κάποια κυρία, σε κάποιο κύριο. Φτύναμε αίμα. Ήταν μόδα τότε. Με ένα μπουζούκι πηγαίναμε”, δήλωσε.

Η προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε, επίσης, για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας πως δεν έκανε σχέσεις με ανθρώπους του χώρου της και δηλώνοντας πως τώρα είναι αργά για να βρει κάποιον σύντροφο, αποκαλύπτοντας τον λόγο που επέλεξε να μείνει τελικά μόνη της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα