Κατερίνα Στεφανίδη: “Έφτασα σε σημείο βουλιμίας”

Κατερίνα Στεφανίδη: “Έφτασα σε σημείο βουλιμίας”
Η Κατερίνα Στεφανίδη ΑΝΤ1 - GLOMEX

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον πρωταθλητισμό, με την ίδια να παραδέχεται πως έχει φτάσει "σε σημείο βουλιμίας". Η δήλωσή της για τη μοναξιά που έχει βιώσει.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ και παγκόσμια πρωταθλήτρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, στο αν έχει τύχει να φτάσει ποτέ τον εαυτό της στα όριά του.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες, αλλά και στη μοναξιά που έχει βιώσει στην καριέρα της, με την ίδια να παραδέχεται πως έχει φτάσει σε σημείο βουλιμίας”.

«Και στην αποτυχία και στην επιτυχία λίγο μόνοι μας είμαστε. Μόνος αισθάνεσαι. Μπορεί να σε καλούν, να έχεις τις κάμερες, αλλά ο πρωταθλητισμός σε ατομικό αγώνισμα έχει μεγάλη μοναξιά. Πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται και στις επιτυχίες. Οι πολιτικοί πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται να μας συγχαρούν, ίσως είναι και θετικό», είπε αρχικά.

Κατερίνα Στεφανίδη: “Ο πρωταθλητισμός έχει μεγάλη μοναξιά

«Σε μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά. Μετά περισσότερα κι έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια κι ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Εκεί κάπου σταμάτησα για κάποιο διάστημα. Και το φθινόπωρο του 2019 υπήρξε ένας τραυματισμός. που ακόμα με ενοχλούσε στο Τόκυο πέρυσι το καλοκαίρι. Είπα ίσως ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά ποτέ. Κάποια στιγμή που ήμουν με πατερίτσες και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να περπατήσω και να τρέξω ξανά. Πονούσα ακόμα και να περπατήσω», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κατερίνα Στεφανίδη: “Έφτασα σε σημείο βουλιμίας”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα