Κατερίνα Στικούδη: Η μητρότητα και ο δύσκολος τοκετός – “Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν”

Κατερίνα Στικούδη: Η μητρότητα και ο δύσκολος τοκετός – “Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν”
Η Κατερίνα Στικούδη στο The 2night show Glomex

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον ερχομό του γιου της Βύρωνα και για τη νέα της ζωή ως μητέρα Όσα είπε για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε όταν επέστρεψε στη δουλειά.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τρίτης (22/02) η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για την μητρότητα, τον δύσκολο τοκετό που είχε και τη νέα της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει από τότε που έγινε μητέρα.

Κατερίνα Στικούδη για την μητρότητα και τον τοκετό

“Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό”, είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη, ενώ ανέφερε πως ο γιος της μοιάζει πάρα πολύ με τον σύζυγό της, τον DJ Rico.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως είναι ανοιχτή στο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της, ωστόσο, θα ήθελε αυτό να γίνει αργότερα. Όσο για την εγκυμοσύνη της στον γιο της, Βύρωνα, και τον τοκετό της, είπε:

“Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα”.

“Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη, τόσο που δεν το πίστευα ούτε εγώ. Για παράδειγμα, αν ακούσω μία κακή είδηση που να αφορά παιδιά, θα δακρύσω. Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου”, κατέληξε η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια

Τέλος, η διάσημη τραγουδίστρια αι παρουσιάστρια απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε όταν επέστρεψε στο J2US, μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της:

“Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο. Υπήρξε κόσμος που δεν του άρεσε, αλλά και κόσμος που το στήριξε. Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει να κάνει με την προβολή, έχει διαφορά από μία γυναίκα που επέστρεψε στο γραφείο; Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά, ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα