Κατερίνα Βρανά: Η ατάκα για τη σεξουαλικότητά της που ξεσήκωσε το πλατό τηλεοπτικής εκπομπής

Κατερίνα Βρανά: Η ατάκα για τη σεξουαλικότητά της που ξεσήκωσε το πλατό τηλεοπτικής εκπομπής
Κατερίνα Βρανά glomex/"Στούντιο 4"

Η Κατερίνα Βρανά που αντιμετωπίζει σε κάθε ευκαιρία τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με χιούμορ και δυναμισμό, μίλησε για τη ζωή της στο "Στούντιο 4". Οι αναφορές στον αυνανισμό και τη σεξουαλικότητά της.

Καλεσμένη στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά, η οποία κατάφερε για μια ακόμη φορά να ξεσηκώσει το κοινό αλλά και το πλατό της εκπομπής με τα όσα εκμυστηρεύτηκε.

Ανάμεσα στα όσα ενδιαφέροντα είπε, η δημοφιλής stand up comedian μίλησε για το πώς έχει επηρεάσει τη σεξουαλικότητά της η δυνατή εμπειρία που βίωσε πριν λίγα χρόνια, με τα σχόλιά της να κάνουν το πλατό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

«Η σεξουαλικότητά μου έχει αλλάξει μετά από αυτό που πέρασα, γιατί μπορεί να φαίνομαι σούπερ σέξι…», είπε η Κατερίνα Βρανά και στη συνέχεια ακολούθησε παύση, με το πλατό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Έπειτα η κωμικός, αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο σοκαριστικό πράγμα που έχει πει στις παραστάσεις της και απορεί γιατί προκαλεί τόσο εντύπωση.

Μιλώντας για τη νέα της παράσταση με τίτλο «Υπό κατασκευή» είπε ότι μιλάει πολύ για την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση που αποτελεί ταμπού για την κοινωνία και σημείωσε: «Ο κόσμος γέλασε πάρα πολύ όταν τα άκουσε. Αλλά προς το παρόν το αναφέρω χιουμοριστικά για να ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Δεν γίνεται να μη μιλάς για αυτά όταν είναι καθημερινή βρισιά.»

Στη συνέχεια, μίλησε το πόσο της αρέσει η δουλειά της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “θα ανέβαινα στη σκηνή ακόμα και με κρεβάτι, και με ουροκαθετήρα».

Για τις «κακές μέρες» εξομολογήθηκε ότι κι αυτές υπάρχουν όπως σε όλους, και τα ξεσπάσματα της στρέφονται κατά των βοηθών της και της μητέρας της, όπως και εκείνων όμως σε εκείνη.

«Βρίζω τη μητέρα μου και τους βοηθούς μου τις ημέρες που δεν είναι καλά αλλά αυτό βοηθάει. Μου φέρονται παραπάνω κανονικά σαν να θεωρούν ότι χρησιμοποιώ την αναπηρία μου για να μου κάνουν τα χατίρια» σημείωσε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα όνειρά της, όπου, όπως περιέγραψε την βλέπει να περπατάει και να τρέχει.

«Έχω περίεργη αναπηρία, μπορώ να σηκωθώ και να περπατήσω, σαν μαούνα σε τρικυμία. Το σώμα μου ταλαντεύεται πολύ και δεν μπορώ να βρω ισορροπία. Άμα μειωθεί η ταλάντωση μπορεί να μπορώ να περπατήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα