Κόρα Καρβούνη: “Δεν θα είναι όλα τόσο ευοίωνα στο ‘Αυτή η Νύχτα Μένει’ – Τι θα συμβεί με Γιώργη και Νίτσα

Κόρα Καρβούνη: “Δεν θα είναι όλα τόσο ευοίωνα στο ‘Αυτή η Νύχτα Μένει’ – Τι θα συμβεί με Γιώργη και Νίτσα
Κόρα Καρβούνη glomex

Στο "Καλύτερα δε Γίνεται" βρέθηκε η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς "Αυτή η Νύχτα Μένει" και όσα είναι πιθανό να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Την Κόρα Καρβούνη υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (04/06) στο “Καλύτερα δε Γίνεται” και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί χωρίς να δώσει μερικά spoiler για τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς “Αυτή η Νύχτα Μένει“.

Ξεδιπλώνοντας και παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της, η Κόρα Καρβούνη ανέφερε πως από την ηλικία των 6 ετών έλεγε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, ενώ ανήκοντας σε μία οικογένεια η οποία είχε πέντε παιδιά, δήλωσε πως από μικρή έμαθε να μοιράζεται.

“Μεγάλωσα με τις δύο αδερφές μου, τα άλλα αδέρφια μου είναι στην Αμερική. Δεν είναι λίγα όμως τρία παιδιά. Μάθαμε πολύ να μοιραζόμαστε και να δίνεις. Εγώ στεναχωριέμαι όταν ένα παιδί είναι μοναχοπαίδι, γιατί δεν έχει παρέα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τη σειρά που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς αλλά και τι θα δούμε ανάμεσα στη Νίτσα και τον Γιώργη στο “Αυτή η Νύχτα Μένει”, με την ίδια να επιθυμεί ένα αίσιο τέλος για τους δύο χαρακτήρες, καθώς όπως είπε “ίσως ο Γιώργης τη συγχωρήσει”.

Σφίγγεται κι εμάς η ψυχή μας για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Κάθε φορά που έρχεται ένα σενάριο είμαστε πάρα πολύ αγχωμένοι, φυσικά, γιατί οδεύουμε προς το τέλος και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές και δεν θεωρώ ότι θα είναι όλα τόσο ευοίωνα.

Αν κι εγώ, αν με ρωτάς, σαν θεατής, θα ήθελα πραγματικά να υπάρξει μέσα σε αυτό τον ζόφο και τη σκοτεινιά ένα αίσιο τέλος, έστω για κάποιους και γιατί ουσιαστικά υπάρχει ανάγκη στην εποχή μας να δούμε κάτι ευοίωνο. Το έχουμε ανάγκη σαν άνθρωποι, για αυτό και πολλοί θεατές λένε ‘μη μας τους χαλάσετε’. Είναι σπάνια η αγάπη του Γιώργη και της Νίτσας και γι αυτό έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο αυτό το ζευγάρι”, είπε η ηθοποιός, αναφέροντας πως πρόκειται για μία “σκοτεινή σειρά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα