Κουτσελίνη VS Συνατσάκη: Το χρονικό μίας κόντρας για ένα περιστατικό πριν 9 χρόνια

Διαβάζεται σε 4'
synatsaki-koutselini
Μαίρη Συνατσάκη Ζήνα Κουτσελίνη Instagram@zina_koutselini @mairiboo

“Πυρά” κατά της Μαίρης Συνατσάκη από τη Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή τις δηλώσεις της πρώτης περί “ανελευθερίας και έλλειψη αυθορμητισμού” όσο εργαζόταν στην τηλεόραση.

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία μεταξύ άλλων είπε πως όσο εργαζόταν στην τηλεόραση περιόριζε τον αυθορμητισμό της και δεν της επιτρεπόταν να είναι ο εαυτός της σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη και θυμήθηκε ένα περιστατικό θέλοντας να διαψεύσει τη YouTuber.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν 9 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή “Spata Live”, που παρουσίαζε τότε η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπου οι δύο παρουσιαστές σχολιάζοντας τότε μία συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη έκαναν μία σειρά από καυστικά σχόλια για την ίδια και την κόρη της.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση που έδωσε το παρών, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε μάλλον αντίθετη άποψη στα περί περιορισμού του αυθορμητισμού της Μαίρης Συνατσάκη και είπε χαρακτηριστικά: “Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της, άλλωστε κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο“.

Και πρόσθεσε: “Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Τα χρόνια πέρασαν, όλα ξεχνιούνται και τα λάθη των ανθρώπων δυστυχώς ξεχνιούνται. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους.

Οπότε η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Δηλαδή, επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, θα με πάει αίμα και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό και όλα τα σχετικά.

Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω. Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Θα μου πεις ήταν μικρή τότε σε ηλικία, γιατί αν κρίνουμε 9 χρόνια πίσω θα το δεχθώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχθώ εν μέρει“, είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

Οι αντιδράσεις Ουγγαρέζου – Συνατσάκη

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη αποτέλεσαν αφορμή για νέους γύρους συζητήσεων, περί του εάν είναι ή όχι ηθικό να μπαίνουν στο στόχαστρο της σάτιρας και των καυστικών σχολίων τα παιδιά, προκάλεσαν όμως και τις αντιδράσεις των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Και αν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέλεξε να διατηρήσει σιγή ιχθύος και να μην σχολιάσει τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε θέση και ανέφερε πως ουδέποτε έβρισε το παιδί της παρουσιάστριας, παρ’ όλο που η ίδια παραδέχθηκε πως βρίσκει τον τρόπο που σχολιάζει εκείνη τη συνέντευξη, ενοχλητικό.

“Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα, της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μία υπερβολή και μία ‘τηλεοπτικίλα’ εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast, ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση έπρεπε να είμαστε όλοι κάπως για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες.

Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δεν βρίζω το παιδί της κας Κουτσελίνη”, είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα