Κριστίνα Χέντριξ: “Την εποχή του Mad Men όλοι με ρωτούσαν για το σουτιέν μου”

Κριστίνα Χέντριξ: “Την εποχή του Mad Men όλοι με ρωτούσαν για το σουτιέν μου”
H Κρίστίνα Χέντριξ στα βραβεία Emmy 2015/Invision for the Television Academy

Η 46χρονη ηθοποιός μιλώντας στον Guardian, θυμήθηκε την μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία με το 'Mad Men' και τους δημοσιογράφους που έκαναν διαρκώς ερωτήσεις για το πλούσιο ντεκολτέ της.

Η Κριστίνα Χέντριξ πρωταγωνίστησε σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αμερικάνικης συνδρομητικής τηλεόρασης, το ‘Mad Men’, υποδυόμενη τη Τζόαν Χόλογουέι, μια γραμματέα που κατάφερε να ανοίξει δική της εταιρεία παραγωγής. Καθώς η σειρά γνώριζε την αποθέωση κοινού και κριτικών, η ηθοποιός – όπως διηγείται σήμερα- δεχόταν κυρίως ερωτήσεις για το ντεκολτέ της και τα φορέματα που επέλεγε να φορέσει στα γυρίσματα της σειράς.

“Υπήρχε μια εποχή που η δουλειά μας γνώριζε εγκωμιαστικά σχόλια κριτικών και δεχόμασταν αρκετή προσοχή από τα media και το τηλεοπτικό κοινο για τη σκληρή δουλειά μας. Εκείνη την εποχή, το μόνο που ήθελαν να με ρωτήσουν όλοι ήταν για το σουτιέν μου” είπε μεταξύ άλλων η 46χρονη ηθοποιός.

Ανάμεσα σε άλλα ζητήματα, η Χέντριξ αναφέρθηκε στον σεξισμό και τα περιστατικά παρενόχλησης, αποκαλύπτωντας πως δεν γνωρίζει “έστων έναν ηθοποιό ή ένα μοντέλο” που να κατάφερε να ξεφύγει. “Έχω ζήσει περιστατικά – όχι στο Mad Men – που κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν, να χρησιμοποιήσουν το σώμα μου με τρόπο που με έκανε να νοιώθω άβολα, να με πείσουν ή να με δελέασουν να κάνω πράγματα, ακόμα και να με ντροπιάσουν με “επαγγελματικό” τακτ”.

Η σειρά ‘Mad Men’ (προβάλλεται από το Netflix) που αφηγούνταν τις ιστορίες μιας ομάδας εργαζόμενων σε διαφημιστική εταιρεία της δεκαετίας του `60, είχε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτός της Χέντριξ και τους Τζον Χαμ, Ελίζαμπεθ Μος, Τζάνιουαρι Τζόουνς, Τζον Σλάτερι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα