Κρούσματα “χουλιγκανισμού” στο Survivor; Πρωτοφανής ένταση, χειρονομίες και σπρωξίματα

Κρούσματα “χουλιγκανισμού” στο Survivor; Πρωτοφανής ένταση, χειρονομίες και σπρωξίματα

Παρολίγο θερμό επεισόδιο στον αγώνα ασυλίας - 'Ντροπή" φώναζε ο Αγόρου στον Μιχάλη Μουρούτσο - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Δαλάκα και η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στο χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία.

Η νίκη των Μαχητών με 10-7 που τους εξασφάλισε την παραμονή στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα στιγματίστηκε από τα σπρωξίματα και τις «χειρονομίες» ανάμεσα σε Ηλία, Νικόλα Αγόρου, και Μιχάλη Μουρούτσο και την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και της Εύης Σαλταφερίδου.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τελευταίο ματσάρισμα ανάμεσα στην Εύη και τη Βιργινία με τη γυμνάστρια των μπλε να χαρίζει τη νίκη με 10-7 στους Μαχητές.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αγόρου απευθύνθηκε στον Μουρούτσο, φωνάζοντάς του «ντροπή». Η λέξη αυτή πυροδότησε μεγάλη ένταση με τον Ολυμπιονίκη του Ταε Κβο Ντο να ζητά το λόγο από τον Μαχητή και στη συνέχεια από τον Ηλία, ο οποίος προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Μήλον της έριδος και αφετηρία για τη διαμάχη αποτέλεσε η κίνηση του Αγόρου να τραβήξει από το χέρι τον Μουρούτσο και τον Τσίλη γιατί, όπως είπε στη συνέχεια ο Μαχητής, είχαν μπει σχεδόν μπροστά στην Εύη Σαλταφερίδου την ώρα που εκτελούσε τις βολές της και η παρουσία τους την επηρέαζε αρνητικά. Ο Μουρούτσος από την πλευρά του επέμεινε ότι εκείνος δεν ακούμπησε κανέναν, επομένως δεν μπορεί να δεχθεί κάποιος να τον ακουμπάει και επιτέθηκε και στον Ηλία που μπήκε επίσης μπροστά του την ώρα που αγωνιζόταν η Εύη και τον έσπρωξε.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίστηκε στην καθιερωμένη συζήτηση με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά τη λήξη του αγωνίσματος. Εκεί τον λόγο πήρε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία περιέγραψε τι είδε να εκτυλίσσεται μπροστά της: Τον Αγόρου και τον Ηλία να σπρώχνουν τους συμπαίκτες της και να “χάνουν τους εαυτούς τους”. Η πρωταθλήτρια του στίβου έκανε μάλιστα λόγο για «χουλιγκανισμό», λέξη που προκάλεσε την αντίδραση των Μαχητών: Ο Ηλίας απέρριψε τη λέξη και τη θεώρησε “βαρύ χαρακτηρισμό”. Η Εύη Σαλταφερίδου χαρακτήρισε “γελοία” τη χρήση του “χουλιγκανισμού” και υποστήριξε ότι “έχουμε ξεφύγει”.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Χάρης Γιακουμάτος, ως πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας, κέρδισε την πρώτη ασυλία στους Διάσημους. Τη δεύτερη, μέσω του αγωνίσματος, πήρε ο Γιάννης Τσίλης.

H Βιργινία Δικαιούλια πήρε τέσσερις ψήφους στην κάλπη και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Οι Χάρης Γιακουμάτος και Γιάννης Τσίλης έβγαλαν προτεινόμενους τους Μιχάλη Μουρούτσο και Μελίνα Μεταξά αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα