Λίλιαν Αρχοντή: “Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμουν έγκυος”

Λίλιαν Αρχοντή: “Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμουν έγκυος”
Print Screen (Youtube)

Αποκάλυψη της Λίλιαν Αρχοντή, της αγαπημένης "Φιόνας" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν έγκυος.

Για την εποχή που συμμετείχε στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, για το γεγονός ότι μεγαλώνει μόνη την κόρη της, αλλά και για το λόγο που αποχώρησε από την Αννίτα Πάνια, μίλησε η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Αναφερόμενη στην ιστορική σειρά του Χάρη Ρώμα, η ηθοποιός είπε: “Μεγάλες στιγμές, σημαντικές στιγμές. Έμεινα έγκυος στο σίριαλ αυτό, οπότε τι πιο όμορφο για μια γυναίκα να το βλέπει, να βλέπει τα πλάνα με την κοιλίτσα. Αλλά την κρύβαμε τότε”. Σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνουν οι ηθοποιοί κατά την επανάληψη της σειράς στην τηλεόραση είπε: “Όσο συχνότερα προβάλλονται οι σειρές σε επανάληψη τόσο λιγότερα χρήματα παίρνουμε”.

Ακόμα, η Λίλιαν Αρχοντή δήλωσε ότι στην εκπομπή στην Αννίτα Πάνια δεν περνούσε καλά. Γι’ αυτό και αποχώρησε. “Δεν περνούσα καλά στην Αννίτα. Μας έδιναν το θέμα Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή. Έγραφα λοιπόν το κείμενο το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε auto que και έπρεπε να βγεις σε ζωντανή εκπομπή και να το θυμάσαι. Τα λεφτά δεν ήταν αρκετά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα